kx1 15.03.06, 12:55 Co sądzicie? dla kogo, jaki , jak oceniacie skład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.06, 09:50 bardzo przyjemny krem, dla wszystkich (szczegolnie dla tych z poszarzalymi cerami), sklad tez dobry (wit.C 5%, kwas hialuronowy) Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? 16.03.06, 10:14 Chciałam przetestować na stoisku promocyjnym w jednym z centrów handlowych, ale niestety nie mieli próbek! Jeśli wystawia się stoisko w centrum handlowym a panie noszą koszulki z reklamą Redermica, próbki powinny być dostępne! Na dodatek panie konsultantki stwiedziły że jestem za młoda na ten krem, choć mam skonczoną trzydziechę, dyskusje sobie odpuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 213.241.34.* 16.03.06, 10:23 firma zrobiła "pranie mózgu" na szkoleniach i wbiła konsultantkom do głowy, że krem jest dla pań po 40 i starszych (szczególnie). dlatego jesteś "za młoda"- proponuję zignorować te porady. a z brakiem próbek to fatalna sprawa. ja widuję głównie (arkadia, wola park) wystawione w aptekach testery, ale nie sądzę, zeby apteki miały (jak sephora czy douglas) pojemniczki, zeby sobie zrobić próbkę (chociaż nie zaszkodzi zapytać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.medicare.pl 16.03.06, 13:49 a do jakiej cery jest polecany ten krem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.06, 15:49 sa dwie wersje do normalnej/mieszanej i suchej Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? 17.03.06, 10:02 a ostatecznie dla jakiego wieku jest przeznaczony? i jak oceniacie skład? np w stosunku do active c? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 213.241.34.* 18.03.06, 09:03 kremów nie dobiera się do wieku. można go używać w każdym wieku- w zależności od stanu skóry będzie działał profilaktycznie lub redukował zmarszczki. skład b.dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.medicare.pl 17.03.06, 15:31 a ile kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarka Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 150.254.93.* 18.03.06, 09:39 85 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30+ Redermic -c.sucha -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:56 czy możecie podzielić się wrażeniami z używania wersji do cery suchej ? interesuje mnie jak się wchłania, czy nie pozostawia tłustej warsty po aplikacji (ja mam problem z nałożeniem nawilżających podkładów np na Activ C wersja do cery suchej :()? czu jest leżejszy niż Activ C ?z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś