Dodaj do ulubionych

__Nowy LRP - Redermic - Opinie?

15.03.06, 12:55
Co sądzicie? dla kogo, jaki , jak oceniacie skład?
Obserwuj wątek
    • kjkk up! n/t 16.03.06, 07:49
    • Gość: J. Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.06, 09:50
      bardzo przyjemny krem, dla wszystkich (szczegolnie dla tych z poszarzalymi
      cerami), sklad tez dobry (wit.C 5%, kwas hialuronowy)
      • aire1 Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? 16.03.06, 10:14
        Chciałam przetestować na stoisku promocyjnym w jednym z centrów handlowych, ale
        niestety nie mieli próbek! Jeśli wystawia się stoisko w centrum handlowym a
        panie noszą koszulki z reklamą Redermica, próbki powinny być dostępne! Na
        dodatek panie konsultantki stwiedziły że jestem za młoda na ten krem, choć mam
        skonczoną trzydziechę, dyskusje sobie odpuściłam.
        • Gość: justy Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 213.241.34.* 16.03.06, 10:23
          firma zrobiła "pranie mózgu" na szkoleniach i wbiła konsultantkom do głowy, że
          krem jest dla pań po 40 i starszych (szczególnie). dlatego jesteś "za młoda"-
          proponuję zignorować te porady.
          a z brakiem próbek to fatalna sprawa. ja widuję głównie (arkadia, wola park)
          wystawione w aptekach testery, ale nie sądzę, zeby apteki miały (jak sephora
          czy douglas) pojemniczki, zeby sobie zrobić próbkę (chociaż nie zaszkodzi
          zapytać)
    • Gość: agata Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.medicare.pl 16.03.06, 13:49
      a do jakiej cery jest polecany ten krem?
      • Gość: J. Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.06, 15:49
        sa dwie wersje do normalnej/mieszanej i suchej
        • kjkk Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? 17.03.06, 10:02
          a ostatecznie dla jakiego wieku jest przeznaczony?

i jak oceniacie skład? np w stosunku do active c?
          • Gość: justy Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 213.241.34.* 18.03.06, 09:03
            kremów nie dobiera się do wieku. można go używać w każdym wieku- w zależności
            od stanu skóry będzie działał profilaktycznie lub redukował zmarszczki.
            skład b.dobry.

• Gość: agata Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: *.medicare.pl 17.03.06, 15:31
      a ile kosztuje ?
      • Gość: jarka Re: __Nowy LRP - Redermic - Opinie? IP: 150.254.93.* 18.03.06, 09:39
        85 PLN
    • Gość: 30+ Redermic -c.sucha -opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:56
      czy możecie podzielić się wrażeniami z używania wersji do cery suchej ?
      interesuje mnie jak się wchłania, czy nie pozostawia tłustej warsty po
      aplikacji (ja mam problem z nałożeniem nawilżających podkładów np na Activ C
      wersja do cery suchej :()? czu jest leżejszy niż Activ C ?z góry dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka