Gość: Klaudyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:15 jak sie sprawują w codziennym używaniu?zastanawiam sie nad kupnem tych to włosów zniszczonych wiec czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klaudyna Re: Szampony i odżywki NIVEA-znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:55 hop Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Szampony i odżywki NIVEA-znacie? 17.03.06, 13:08 miałam secik do wlosów farbowanych; mi nie pasował, gdyz nawet stosowanie sAMEGO szamponu zbytnio obciążalo mi włosy Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Jestem na NIE 17.03.06, 13:35 Uzywalam seri odbudowujacej i podkreslajacej loki. KOSZMAR!! Jak na razie jest to najgorszy szampon jakiego uzywalam! Wlosy zamiat pieknie sie skrecac strszanie sie puszyszy. Plusa moge dac jedynie za ladny zapach. Za ta cene lepiej kupic Sunsilk'a (jest nawet tanszy a efekt o niebo lepszy), Panten'e lub zwykla Schaume! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Szampony i odżywki NIVEA-znacie? 17.03.06, 13:43 Uzywalam seri odbudowujacej i podkreslajacej loki. KOSZMAR!! Jak na razie jest to najgorszy szampon jakiego uzywalam! Wlosy zamiat pieknie sie skrecac strszanie sie puszyszy. Plusa moge dac jedynie za ladny zapach. Za ta cene lepiej kupic Sunsilk'a (jest nawet tanszy a efekt o niebo lepszy), Panten'e lub zwykla Schaume! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Niestety straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:04 Miałam do włosów normalnych - chyba "super połysk". Włosy niemal natychmiast po umyciu były klapnięte, strasznie się układały, a o połysku można było pomarzyć. Chyba najgorszy szampon jaki miałam. Naprawdę odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Szampony i odżywki NIVEA-znacie? 17.03.06, 14:17 ja miałam próbkę szamponu i odżywki do włosów zniszczonych - całkiem fajne, włosy są po nich gładkie, łatwo się rozczesują. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Szampony i odżywki NIVEA-znacie? 17.03.06, 14:48 A mnie przypasowały... Moich włosów nie obciążyły za bardzo, a są fajnie nawilżone. Odpowiedz Link Zgłoś