Gość: nutka IP: *.66.14.17.67.gte.net 16.03.06, 21:55 Co sadzicie o jej kosmetykach? Uzywacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalunya72 Re: Elizabeth Arden 16.03.06, 22:12 Używałam serii z zieloną herbatą (peeling, balsam do ciała plus oczywiście woda) i bardzo mi się podobało :))) Zapakowałam sobie ten zestawik do kosmetyczki i zabierałam do sauny, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: Elizabeth Arden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:32 mam perfumy 5th Aveniu w sumie sa ok Odpowiedz Link Zgłoś
84magda Re: Elizabeth Arden 16.03.06, 22:35 5th Aveniu jeden z moich ulubionych zapachow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Elizabeth Arden - 5th avenue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:19 to moje pierwsze perfumy jakie miałam i chętnie wracam do tego zapachu - miałam wtedy 16 lat i nadal po prawie 10 - latach się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Elizabeth Arden IP: *.VR3.NYC4.broadband.uu.net 16.03.06, 23:03 Nie mam nic do zazucenia kosmetykom Elizabeth Arden ,mam Oil-Control Clarifying Toner (tonik do cery mieszanej jak i tlustej dwu-fazowy)bardzo go sobie chwale....mam rowniez z tej samej serii Oil-Control Refining Cleanser (pianke do mycia twarzy )przyjemna w uzyciu . Oprocz tego mam cienie do powiek ,pomadki....perfumy ....i jedynie perfumy mnie troszeczke rozczarowaly z ich trwaloscia ,sa bardzo ulotne...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Elizabeth Arden IP: *.61.133.61.generic-hostname.arrownet.dk 16.03.06, 23:20 Elizabeth Arden 8 Hour Cream goraco wszystkim polecam. Najlepszy krem tak intensywnie nawilzajacy jaki kiedykolwiek mialam. Warty kazdych pieniedzy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Perfumy - TAK tak tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:52 Moje ulubione perfumy to Arden Beauty. Cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś