itaka-sobie 19.03.06, 18:33 Jak sobie z tym poradzilyscie? Tyje najpierw w brzuchu. Jego obwod zbliza sie do obwodu bioder. Mam to od dziecka. Nawet zaraz po jedzeniu brzuch mi rosnie i wygladam jakbym byla w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruta Re: Pomocy, tyje mi brzuch! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:48 zero chipsów,słodyczy,coli,pop-cornów itp. śmieci. I REGULARNE ćwiczenia,głównie brzuszki.Ale naprawdę regularne,codzienne. I tak juz zawsze niestety.Jak wejdzie Ci w nawyk będziesz to traktowala jak mycie zębów czy prysznic. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
itaka-sobie Re: Pomocy, tyje mi brzuch! 20.03.06, 02:04 Te brzuszki, to chyba co drugi dzien, tak jak i wszystkie cwiczenia silowe.? Miesnie, z tego co wiem, potrzebuja odpoczynku zeby rosnac. No wlasnie, a jak sie plywa, to uzywa sie wszystkich miesni, wiec nie mozna plywac codziennie? Niech mi ktos to wytlumaczy. Niektore kobiety tyja w biodrach, a mnie kazdy zbedny kilogrami wchodzi w brzuch i w uda od ich czesci wewnetrznej. No to sie pozalilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Pomocy, tyje mi brzuch! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:40 ja mam niestety dokładnie ten sam problem: jestem ogólnie szczupła, za to brzuch jak w ciąży... mam na to tylko dwa sposoby: codzienne brzuszki (tylko bez podnoszenia się do pionu, tylko spęcia brzucha!),kiedyś udawało mi się ćwiczyć codziennie, teraz jestem bardziej leniwa, więc chodzę raz w tygodniu na AbdoSculpt, gdzie się męczy brzuch. Niewątpliwie codzienne ćwiczenia są lepsze, ale nie mam wytrwałości... A po drugie: trzeba niestety mało jeść... najlepiej nie jeść słodyczy i innych tuczących pokus unikać, jeść małe porcje, żeby brzuch się nie wzdął... ale to w teorii wszyscy wiedzą, ale czasem cieżko się powstrzymać przed najedzeniem do syta :-)Więc własciwie tylko silna wola tu pomoże: ćwiczenia i dieta... Powodzenia, idzie wiosna, trzeba gdzieś odnaleźć tę silną wolę... Odpowiedz Link Zgłoś
itaka-sobie Re: Pomocy, tyje mi brzuch! 21.03.06, 18:02 Codziennie brzuszki? Nie powinno byc jednodniowej przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: Pomocy, tyje mi brzuch! IP: *.amwaw.edu.pl 22.03.06, 08:49 To prawda, po cwiczeniach silowych warto sobie robic przerwe jednodniowa (oczywiscie jezeli cwiczenia byly rzeczywiscie intensywne). Ale akurat miesnie brzucha mozna trenowac codziennie, no mozna sobie zrobic przerwe raz na tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Tadzio Koziełło Masz do wyboru - brzuch albo... IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 22:21 Jest na to kilka rad - zacznę od najprostszej: Należy spędzać dużo czasu na brzuchu. Wtedy uniemożliwimy rozrost tkanki brzusznej. Istnieje jednak zagrożenie, że tkanka tłuszczowa zacznie rozrastać się na plecach. Wtedy będziemy mieli do czynienia z garbem. Garbem tłuszczowym. Takie właśnie posiadają wielbłądy i przyznać należy, że źle nie wyglądają. Tylko że w Polsce ich nie ma... I ludzie są w związku z tym mniej tolerancyjni dla bliźnich z garbami. Tak więc należy wtedy rozpatrzyć emigrację do krajów arabskich.. Choć, czy ja wiem... Drugi sposób to niezawodny wentyl. Jest to nowość w medycynie światowej. Takie zabiegi wykonujemy w naszej klinice od niedawna. Zalety takiego wentyla są naprawdę imponujące. Przed posiłkiem dyskretnie robimuy skłon i kierując usta do wentyla umieszczonego w brzuchu nadmuchujemy się. Koszt dodatkowego zzawiasu w kręgosłupie jest wliczony w koszty operacji. Nie należy przesadzać z ciśnieniem, ponieważ treść żołądkowa może ulać się ustami, a co gorsza nosem. Wentyl w pępku to rozwiązanie tradycyjne, dofinansowywane przez Narodowy Fundusz Zdrowia, ale jeśli chcemy rozwiązanie nieco wygodniejsze - np. wentyl w kciuku - musimy dopłacić z własnej kieszeni. Z własnej kieszeni musimy dopłacić też za możliwość nadmuchiwania się za pomocą sprężarki - urządzenie montowane jest pod kolanem i uruchamiane przez machanie nogą pod stołem. Ten sposób zapewnia rzeczywiście doskonałą dyskrecję. Obecnie wprowadzamy jeszcze większą nowość - obieg zamknięty dla gazów niszczących powłokę ozonową... Gazy te byłyby wyłapywane przez tłumik umieszczony w pośladku i sprężane przez sprężarkę zasilaną owsianką lub herbatką Mandaryna, a następnie w razie potrzeby wtłaczane do jamy brzusznej. Na razie system jest w trakcie testów. Jeden z większych problemów to przekroczenie ciśnienia w żółądku i uwalnianie nadmiaru gazu przez przełyk... Uwierzcie mi, nie jest to przyjemne... Modelem testowym jest jedna ze znanych osobistości ze świata polityki. Czasem podczas konferencji prasowych nadyma się i po przekroczeniu progu... No właśnie, zażenowani dziennikarze opuszczają konferencję... Tylko dziennikarze z Radia Makija mają filtry moherowe w nosie (zresztą też zamontowne przez nas przy okazji reprofilacji asymilacyjnej), które pozwalają im znosić tego typu środowisko bez widocznego uszczrbku na zdrowiu... Fizycznym oczywiście. P.S. I już tradycyjne post scriptum. Ten post nikomu nie szkodzi, a nawet wprost przeciwnie - pomaga. Szczery śmiech z wykorzystaniem przepony powoduje spalanie kalorii, co oczywiście skutkuje mniejszym odkładaniem się tłuszczu na plecach. Więc nie przeznaczaj go na skasowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Masz do wyboru - brzuch albo... IP: *.il.pw.edu.pl 21.03.06, 09:44 Bardzo fajny komentarz ;-). Pozwalam mu zostać, choć nie na temat jest w zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_freud Re: Pomocy, tyje mi brzuch! 21.03.06, 18:22 ja tam nie potrafie sie glodzic i rezygnowac ze smacznych weglowodanow. poza tym i tak mam niedowage (wiec jak tu sie dodatkowo odchudzac). za jakis czas mam zamiar zaczac uprawiac regularnie sport (w tej chwili nie mam czasu) moze kupie stepper skretny. jesli po tym nie bedzie efektow to zdecyduje sie na liposucje. podobno w takich przypadkach jest zalecana. kiedy tluszcz zbiera sie z jednym miejscu, a reszta ciala jest jak najbardziej szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
itaka-sobie Re: Pomocy, tyje mi brzuch! 21.03.06, 19:05 Jak utyjesz po liposukcji, to tluszcz zbierze sie w innych, dziwnych miejscach, np. na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Pomocy, tyje mi brzuch! IP: *.37-151.net24.it 22.03.06, 00:30 niestety mam to samo:( !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties najlepsze sposoby IP: *.chello.pl 22.03.06, 00:54 www.sfd.pl/temat144665/ www.sfd.pl/temat194872/ www.sfd.pl/temat191983/ www.sfd.pl/temat199702/ www.sfd.pl/temat160598/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties świetny materiał IP: *.chello.pl 22.03.06, 00:59 Wymagania-zainstalowany Adobe Acrobat: www.witnet.gda.pl/~lukas/abs.pdf Odpowiedz Link Zgłoś