Dodaj do ulubionych

Avon krem pod oczy

IP: 201.144.205.* 21.03.06, 05:39
Myslicie, ze warto kupic krem rozjasniajacy pod oczy Avonu????
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaja Re: Avon krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:13
      wiem,ze sa rozne opinie na temat kosmetykow avonu.ja mam kilka
      sprawdzonych,ktore mi przypadly b.do gustu i ich uzywam.zalicza sie do nich tez
      ten krem.b.go lubie,bo ma leciutka konsystencje,wchlania sie nie zostawiajac
      jakiejs lepkiej powloki.nawilza.i co jest u mnie wazne moglabym go sobie wlac
      do oka i nic:) ....a juz po wielu mialam pieczenie,lzawienie badz zapalenie
      rogowek i spojowek. co do rozjasnienia ,to nie oczekiwalabym cudu.zaden krem
      nie rozjasni skutecznie sincow cieni,jesli taka jest twoja uroda....ale
      rozjasnia troche i zapobiega wiekszym cieniom po nieprzespanej nocy:) to moj
      ulubiony kremik pod oczy z tych ,ktore do tej pory uzywalam(nie siegalam po te
      z najwyzszej polki).mysle,ze jest idealny na lato,wlasnie z powodu
      lekkiej,super wchlaniajacej sie konsystencji.pzdr:)
      • Gość: anka Re: Avon krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:15
        Ja bardzo lubię ten krem. Nwilżający w słoiczku z niebieską zaketką też jest
        fajny. Natomiast nie odpowiada mi żel pod oczy z peptydami (pomarańczowy).
        • Gość: Majka Re: Avon krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:27
          To chodzi o taki krem na cienie pod oczami w kremowej tubce?? Czy coś innego?
          • Gość: jajaja Re: Avon krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:32
            tak.taki w tubce na cienie:)
    • justa_79 Re: Avon krem pod oczy 21.03.06, 11:38
      nie warto. nie rozjaśnia cieni i słabo nawilża.
      • Gość: jajaja Re: Avon krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 11:43
        hm,jednej pasuje,drugiej nie.
        • Gość: malinka Re: Avon krem pod oczy IP: 201.135.178.* 21.03.06, 19:11
          Dziekuje bardzo za wasze opinie. Trzymajcie sie cieplo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka