Dodaj do ulubionych

chrom w tabletkach na odchudzanie

IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.03.06, 12:17
Ostatnio kupilam sobie chrom w tabletkach ,bo gdzies wyczytalam ,ze nie
pobudza apetytu.Biore go od tygodnia,a apetyt mam ten sam.Moze czegos nie
doczytalam,albo nie zrozumialam.Prosze o pomoc,bo nie chce lykac jakiegos
proszku niepotrzebnie.Na opoakowaniu nic nie pisze.Dziekuje
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:19
      hamuje apetyt, ale tylko na słodycze.
      • Gość: ona Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.chello.pl 21.03.06, 12:20
        nic nie hamuje! dziadostwo, tylko kase stracilam! ale jak juz w to wierzysz to
        lykaj na noc!
      • Gość: merda Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.03.06, 12:23
        DZiekuje za odpowiedz.
        Chcialam jeszcze zapytac czy jest jakis okreslony czas po ktorym zaczyna
        dzialac? Bo widzisz,jesli nawet ostatnie dni jem mniej slodyczy ,to dlatego,ze
        staram sobie odmawiac ,a nie bo nie mam na nie ochoty.
    • maggi9 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:22
      Jadłam chrom pół godziny przed posiłkiem popijając pół czy tam szklanka wody.Niestety u mnie zaostrzał apeptyt na słodycze
      • kasiaba1 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:25
        Tak, a ja od 2 tygodni nie jem wogóle słodyczy, a przedtem- n a kilogramy
        dosłownie (zwłaszcza, hmmmm, w "pewnych dniach").
        Przedtem "silna wola" mi padała po kilku godzinach, teraz słodycze moga nie
        istnieć :)
        Chrom biorę.
        Może ja po prostu faktycznie miałam jakiś niedobór i dlatego działa a u innych nie.
        • Gość: merda Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.03.06, 12:37
          Sprobuje sobie wciaz odmawiac,bo moze jem slodycze z przyzyczajenia.Musze sobie
          do glowy wbic,ze nie moge jesc slodkosci.Ach ta moja nieistniejaca silna wola..
          Potrzebuje zrzucuc 3 kilo,jem nieduzo,a tu waga pnie sie w gore.Myslalam ,ze
          moze chrom to jakies cudenko i mi pomoze.A u Ciebie Kasiu chrom zaczal dzialac
          odrazu?A u Was dziewczyny nie zadzialal w ogole?
          • Gość: ciekawa1986 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.chello.pl 21.03.06, 12:43
            waga zawsze na poczatku idzie w gore jak sie zaczynamy odchudzac ale po
            tygodniu to spada i spada.....potem staje w miejscu i potem znow spada! chrom
            nie zadzialal, tylko sie tym trulam.
          • kasiaba1 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:44
            noooooooooo, zadziałał powiedzmy już po kilku dniach,a przez te dni musiałam
            przełączać telewizor, co chwilę skubani jakieś batoniki reklamują, czekolada się
            leje z ekranu dosłownie.
            Teraz już mogę na to patrzeć, nawet w sklepie dziś byłam i nie zahaczyłam o
            dział z czekoladą.
      • Gość: merda Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.03.06, 12:26
        Wiec kto to wymyslil,ze obniza apetyt? Skad musiala wyniknac ta teoria.
        Kurcze,troche sie zalamalam, mialam nadzieje,ze mi choc troche pomoze.
        • maggi9 Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:29
          Może u niektórych działa u innych nie.Szczerze mówiąc mam takie dni, że tylko bym słodycze jadła.Ograniczam się wtedy troche ale nie rezygnuje z kawałka czekolady czy ciastka.A i mam takie dni, że słodkie wogóle mnie nie rusza.I jakoś nie widze żebym tyła
        • Gość: ona Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.chello.pl 21.03.06, 12:31
          wiesz co ja cwicze aero i kupialm sobie l-karnityne liquido, jakos jak to
          wypije to juz mi sie nawet jesc nie chce, mimo ze jego zadaniem jest zupelnie
          co innego, bo pomaga w spalaniu tluszczu. Pije sie to 30min przed zajeciami i
          na noc! Mam nadzieje ze skutecznie mi pomoze spalic tluszczyk:)
          • Gość: merda Re: chrom w tabletkach na odchudzanie IP: *.pool8546.interbusiness.it 21.03.06, 12:44
            Wszystko fajnie ,tylko nie chce kupowac kolejnych chemi,bo wiem ,ze jesli
            chodzi o mnie to skutkuje tylko na chwile.Chce ustalic taki tryb zycia,aby jesc
            wszystko i nie tyc.Jeszcze rok temu tak bylo,ale od roku nie radze sobie z
            waga. Zaczynam sie naprawde zle czuc w swoim ciele,spodnie za bardzo mnie
            opinaja, a tu glod wciaz w brzuchu...brrr
    • marghot Re: chrom w tabletkach na odchudzanie 21.03.06, 12:47
      Mi chrom nie zahamował aptetytu na slodycze, niesttey.
      także nadal mam taki sam apetyt, raz większy raz mniejszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka