Gość: Natalkos IP: 80.48.109.* 23.03.06, 10:20 Doradźcie coś dziewczyny, mam typową cerę mieszaną, myślę o kremie na wiosnę, lżejszym, nie zatykającym porów, właśnie mi się kończy olay intensywnie nawilżający, był fajny, ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martelinka Re: krem do cery mieszanej 23.03.06, 10:22 kremy yves rocher są rewelacyjne ... idź do firmowego salonu ..na pewno ci cos doradzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: krem do cery mieszanej 29.03.06, 12:09 Potwierdzam to co powiedziała martelinka. Kremy z yves Rocher są rewelacyjne. Ja również mam mieszaną skórę i używałam już wielu specyfików. Aż wreszcie kupiłam emulcję nawilżająco - matującą z serii Bio Specific Yves Rocher. Jest naprawdę super: jest bardzo lekka, nie obciąża skóry, matuje i jednocześnie nawilża. Możesz ją kupić w słoiczku 50ml lub w tubce (chyba 40ml.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: krem do cery mieszanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:58 a cena? Nigdy nawet nie zajrzałam do sklepu tej firmy :P Tez mam cerę mieszaną, koszmarnie świeci mi się w strefie T....a na dodatek mam wielki nochal, więc wygląda to jak żarówka :( Niestety - dotąd kremy matujące niewiele dawały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_Fowl Re: krem do cery mieszanej IP: 81.210.89.* 29.03.06, 15:59 tez uzywam kremu z bio specyfic z yves rocher. z tej seri mam tez tonik w nowym glamour jest znizka do yves rocher (chyba 50%) www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=47 Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: krem do cery mieszanej 31.03.06, 10:34 Krem w słoiczku kosztuje 46zł. A ten w tybce coś około 30zł. Ale w Yves Rocher często są zniżki, więc może uda Ci się taniej go kupić. Albo możesz sobie załozyć kartę stałego klienta i dostanisz zniżkę 40%, która jest wazna przez 2 miesiące podczas każdych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: krem do cery mieszanej 31.03.06, 11:08 Ja używam Garniera do cery mieszanej.Zielony, delikatny "kremożel".Dla mnie najlepszy.A już próbowałam wielu i cena przystępna.Loreal też jest dobry ale troszke droższy.Ives Rochera nie próbowałam ale z ciekawości chyba go kupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_gatta Re: krem do cery mieszanej IP: *.tuwien.ac.at 31.03.06, 12:26 Avene i tylko Avene:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gata81 Re: krem do cery mieszanej IP: *.as.net.pl 31.03.06, 13:41 Znalazłam w domzdrowie.pl L'OREAL HAPPYDERM za 22 zł. Czy to dobra cena? Odpowiedz Link Zgłoś