Gość: marta IP: proxy / 212.244.106.* 10.12.02, 08:56 Zamierzam kupić sobie puchowy płaszcz bo zimno jak cholera. Czy widziałyście coś ciekawego w Warszawie? Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lala Re: puchowy płaszcz IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.12.02, 22:15 Widzialam jakies puchowe plaszcze z kapturem w bennetonie, takie ladniutkie, czarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: puchowy płaszcz IP: proxy / 212.244.106.* 11.12.02, 09:30 Dzięki! Zwróciłaś może uwagę na cenę? M Odpowiedz Link Zgłoś
neneh Re: puchowy płaszcz 11.12.02, 09:33 Dużo ładnych kurtek i płaszczy puchowych jest w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: puchowy płaszcz 11.12.02, 12:51 Ja rownież marzę o takim bardzo dłłłłuuuuggggiiim i cieplutkim-grubiutkim puchowym płaszczu... Czy orientujecie się jaką sumę powinnam szykować na taki "kokonik", w jakim przedziale cenowym się zmieszczę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeina Re: puchowy płaszcz IP: *.alaska.ds.polsl.gliwice.pl / *.alaska.ds.polsl.gliwice.pl 11.12.02, 14:58 ja nie dawno kupiłam puchowy płaszczyk w orsay, długość za kolano, kolor jasny kremowy, cena 150 zł. jestem zadowolona, jest mi wreszcie cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: puchowy płaszcz 12.12.02, 13:12 Gość portalu: kodeina napisał(a): > ja nie dawno kupiłam puchowy płaszczyk w orsay, długość za kolano, kolor jasny > kremowy, cena 150 zł. jestem zadowolona, jest mi wreszcie cieplutko:) W Orsayu oglądałam, ale wszystkie jakieś takie cienkie, nie wyglądały na ciepłe... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
miziek Re: puchowy płaszcz 11.12.02, 22:00 Czesc zmarzluchy:) wczoraj po WIELU GODZINACH (naprawde) spedzonych na przemierzaniu sklepow w poszukiwaniu puchowego plaszczyka... kupilam ww w Pimkie w Galerii Mokotow - puchowy,dluuugasny,czarny z odpinanym kapturem za 279 zl. Przymierzalam te w bennettonie ale wygladalam w nich jak wielka gruba baba :) W Zarze maja nowa dostawe i w tym jedyna nadzieja :) bo wczoraj mieli tylko takie szare,nieladne, a jak byly inne ladne to mi i tak w nich cos nie pasowalo. Ale swoja droga,kupilam sobie cieplutki plaszczyk a dzis ocieplenie!!!!!!!!!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: puchowy płaszcz IP: *.acn.waw.pl 12.12.02, 09:37 Cieszę sie razem z Toba:-) Też się nad takim zastanawiam... Napisz jeszcze jaki kolorek kupiłas!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: puchowy płaszcz IP: *.acn.waw.pl 12.12.02, 09:39 Jeszcze, napisz jakie są teraz(kolory) w Pimpki'm - dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maja822 Re: puchowy płaszcz 12.12.02, 21:01 Właśnie kupiłam płaszcz w Pimkie w Forcie Wola. Czarny, ciepły, do samych kostek. Coś mi się widzi, że były jeszcze beżowe, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miziek Re: puchowy płaszcz PIMKIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 22:57 Hejka:) ja kupilam czarny,tylko nie taki "blyszczacy" material,bardzo fajniutki. W Pimkie byly tez bezowe. Zycze pomyslnych lowow Odpowiedz Link Zgłoś