Dodaj do ulubionych

Lancome Teint Idol Ultra

IP: *.bb.online.no 26.03.06, 19:44
Doradzcie prosze jaki numer podkladu do bladej cery, ktore najjjasniesze
kolorki? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Lancome Teint Idol Ultra IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.03.06, 23:07
      Ja polecam Ci nuer 003 ( nie wiem czy u was jest taka numeracja). Bardzo sobie
      chwale
    • la_veuve_noire Re: Lancome Teint Idol Ultra 26.03.06, 23:37
      No właśnie, które są najjaśniejsze? I czy nie są przypadkiem różowe?

Zaznaczam, że miałam bliski kontakt z wyszukiwarką!

Podobno najjaśniejsze odcienie to 01 i 010, ale 010 jest różowawy. A ja
      potrzebuję ŻÓŁTEGO. Jak jest z 01?
      Może miał z nim kontakt ktoś, dla kogo za ciemne i za różowe są np. odcienie
      Chair podkładów L'Oreal i Bare podkładów Clinique?
      • Gość: Anka Re: Lancome Teint Idol Ultra IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.03.06, 23:50
        Kolor 003 jest jasno-bezowy. jest super do mojej twarzy. ja jetsem barzo jasna.
        ten kolor wpada bardziej w zolty. nie jest na pewno rozowy. ale z tego co wiem
        nie jest dostapny w Polsce. Jestem bardzo zadowolona. Mialam eczesniej Clinique
        ale ten jest najlepszy. polecam.
        pozdrawiam
        Anka
        • la_veuve_noire Re: Lancome Teint Idol Ultra 27.03.06, 00:00
          Dzięki.
          A jak się nazywa ten odcień (bo numeracja może być różna)? I gdzie jest
          dostępny (może akurat mam tam jakiegoś znajomego, bo się porozjeżdżali po
          świecie)?
          • Gość: Anka Re: Lancome Teint Idol Ultra IP: *.range86-141.btcentralplus.com 27.03.06, 01:45
            Ten odcien to Beige Clair Dore( No 003) Idealnie stapia sie ze skora, doskonale
            matuje i przykrywa niechciane niespodzianki. Oglonie 6. Jest to najlepszy
            podklad jaki mialam ( a wyprobowalam naprawde wiele - od Vichy po Clinique)
            polecam z calym sercem
            • Gość: Anka Re: Lancome Teint Idol Ultra IP: *.range86-141.btcentralplus.com 27.03.06, 01:47
              zapomnialam dodac ze ja kupuje w Uk - dodatkowo zawsze mam jakis gift ( gdy
              kupie 2 produkty) zawsze czekam na promocje . sa one w roznych sklepach w
              roznych odstepach czasu tak ze nigdy nie czekam. A puder jest ba..aardzo
              wydajny.
              Pozdrawiam
              • la_veuve_noire Re: Lancome Teint Idol Ultra 27.03.06, 02:20
                Dzięki :)
                • kx1 Prosze o pomoc-odcienie w PL 31.03.06, 10:12
                  potrzebuje jasnego beżu, bez odchylen ;) w nadmiernie żółta ani różowa stronę!
                  zastanawiam sie nad 010, 01, 02 i 03.
                  Poradzcie cos prosze, bo pani w Sephorze byla wyjatkowo nieskoordynowana :(
                  Jestem bardzo "bladolica" ale mysle o tym podkładzie na teraz -do jesieni
                  najwyzej, tak wiec troche złapie mnie slonko. Ale nie za bardzo ;)
                  • Gość: johanka79 Re: Prosze o pomoc-odcienie w PL IP: *.icpnet.pl 31.03.06, 12:46
                    najsniejszy jest 010, ale generalnie podkłady Lancom nie sa b. jasne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka