Dodaj do ulubionych

lancome teint idol 00-3

IP: 83.143.161.* 27.03.06, 21:31
czy dostane odcien 00-3 (dokładnie nazywa sie Beige Clair Dore) gdzies w
warszawie ( slyszalam ze raczej nie ma go w polsce ale moze znajdzie sie
jakas perfumeria / drogeria ktora go sprowadza...). bede wdzieczna za odp :)
Obserwuj wątek
    • la_veuve_noire Re: lancome teint idol 00-3 27.03.06, 22:23
      A w Krakowie?
      • Gość: vivian Re: lancome teint idol 00-3 IP: 83.143.161.* 28.03.06, 00:58
        a sa w krakowie 00-3?
        • la_veuve_noire Re: lancome teint idol 00-3 28.03.06, 21:18
          Jeśli chodzi o Kraków, to to było pytanie. Przypuszczam, że nie ma. Jeszcze nie
          sprawdzałam, może w weekend przejdę się po perfumeriach. Szczerze mówiąc
          wątpię, czy zechce im się sprowadzać jeden czy dwa egzemplarze na zamówienie.
          W Lumiere (w necie) nie ma, na Allegro też nie. Ten odcień chyba w ogóle
          dostępny jest w niewielu krajach. W UK jest na pewno. Pozostaje wycieczka na
          Wyspy, albo nawiązanie kontaktu ze znajomymi.

Nie wiem, czy to ja urodziłam się z tak bardzo nietypowym odcieniem skóry, czy
          może jednak producenci i dystrybutorzy kosmetyków powinni się zastanowić... W
          końcu nawet na tym forum ciągle powtarzają się pytania o podkład bardzo jasny o
          żółtawym odcieniu. A ja wszędzie widzę różowe!

Gdybyś jednak gdzieś ten podkład znalazła (albo dowiedziała się o możliwości
          jego sprowadzenia), to daj znać na forum. Ja oczywiście zrobię to samo.
          Pozdrawiam.
          • vivian_lllllll Re: lancome teint idol 00-3 28.03.06, 23:05
            dzieki za odpowiedz. jak cos znajde to napewno napisze.

a co do karnacji to tez sie dziwie ze w polsce nie ma jasnych odcieni bo w
            sumie polki dosyc czesto maja słowianski typ urody. mnie juz chyba znaja
            ekspedientki we wszystkich sephora'ch i douglas'ach bo ciagle zagladam z
            pytaniem czy przypadkiem nie ma czegos jasnego (i z tego co mowia jest
            zainteresowanie jasnymi kolorami ale widocznie za male by wprowadzic kolor na
            rynek polski). a ja mialam juz chyba wszystko co jest dostepnem w polsce- i
            nic. i albo różowieje mi na twarzy, albo jest zwyczajnie za ciemny, albo ma
            taka konsystencje ktora nie trzyma sie mojej twarzy. generalnie porazka... a
            lancome idealnie sie rozprowadzal, dlugo sie trzymal (pomimo np ciepla czy
            podczas fitnessu) i generalnie, ladnie dostosowywal sie do swiatla... tylko 001
            porcelana jest dla mnie za rozowy i odcina mi sie od jaśniutkeij szyi i
            dekoldu... coz... takie zycie bialasek ;)
    • Gość: vivian Re: lancome teint idol 00-3 IP: 83.143.161.* 28.03.06, 20:51
      up
    • Gość: ty Re: lancome teint idol 00-3 IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:16
      kl
    • Gość: ff Re: lancome teint idol 00-3 IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.06, 10:17
      bb
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka