Dodaj do ulubionych

dzien piekna z ELLE

IP: 212.134.55.* 17.10.01, 10:50
Dziewczyny, czy ktoras z Was kiedykolwiek byla na takiej imprezie? Jezeli tak,
to opowiedzcie jak bylo no i czy warto w czyms takim uczestniczyc. Czy
faktycznie mozna skorzystac z porad i czegos sie dowiedziec?
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Re: dzien piekna z ELLE IP: *.stacje.agora.pl 31.10.01, 14:40
      Byłam, ale rok temu. W Gdańsku. na początku byłam zachwycona, dzieje się to w hotelu, w pięknych
      wnętrzach, uczestniczyły głównie bogate i już doskonale zadbane 35-latki. Rzeczywista wartosć porad
      jest marna. Przykład: makijaż prowadziła wizażystka Chanell. Wyglądało to mniej więcej tak, że ona
      stała, mówiła co i jak mamy malować (każda sama przed lusterkioem). Oczywiscie rady były
      identyczne dla każdej osoby - generalnie najnowszy makijaż firmy. Na koniec pani rozdała swoje
      wizytówki żeby się umówić na indywidualną lekcję. Kicha. Trochę lepiej były przedstawione kosmetyki
      - też Chanell. Dostałysmy indywidualnie dobrane próbki. Fryzjer do duszy - przedstawił kilka własnych
      improwizacji, nie do zastosowania. Pro forma każdej powiedział, co powinna zrobić z włosami ("tył
      krócej"). Najfajniesza była stylizacja ubioru. Rzeczywiscie indywidualne podejscie, ale za dużo było
      osób w grupie, żeby to wszystko było jak trzeba. Na koniec dostawało się jakies próbki, długopisy od
      Nokii, tak więc może koszt się zwrócił. Ale nie radzę się ekscytować. Ja jako studentka czułam się tam
      zagubiona i przytłoczona obecnoscią owych 35-letnich business women
      • Gość: Kajtek Re: dzien piekna z ELLE IP: 212.134.55.* 31.10.01, 16:53
        Dzieki bardzo za wiesci. Troche mnie to zdolowalo, ale juz zaplacilam i pewnie
        sie wybiore. Ale jak zobacze te rozkapryszone 30-letnie kobity to na pewno nie
        zalicze tego dnia do jednych z udanych. Sprobuje i podziele sie wrazeniami.
        • Gość: p Re: dzien piekna z ELLE IP: 213.158.197.* 29.11.01, 16:25
          jak byłaś juz to opowiedz
          • Gość: Kajtek Re: dzien piekna z ELLE IP: 212.134.55.* 29.11.01, 16:41
            Ide wlasnie w najblizsza niedzile, wiec w poniedzialek sie zamelduje.
    • Gość: Kajtek Re: dzien piekna z ELLE IP: 212.134.55.* 04.12.01, 09:44
      Sluchajcie, bylam na tym i BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!! Nie dajcie sie na to nabrac.
      Jet to tylko reklama dla firm kosmetycznych i to tych najdrozszych pt.SISLEY
      lub VERSACE. Pielegnacja twarzy wygladala tak, ze staly kosmetyki SISLEY i
      moglas sobie zrobic nimi demakijaz i ponakladac rozne rewelacje. A na koniec
      Pani zachecala do kupienia ich kremow. Jeden z nich kosztowal bagatela
      1 050,00zlotych. Na makijazu VERSACE bylo dwoch konsultantow na 14 dziewczyn i
      moglas sie ewentualnie sama pomalowac ich starymi, zjelczalymi kosmetykami.
      Autentycznie, kosmetyki byly ze standow, na ktorych juz swoje miesiace
      przelezaly. Jak Ci sie udalo zlapac konsultanta to pomalowal Ci jedno oko, a
      drugie juz musialas sama. Efektem bylo: jedno oko na Maroko-drugie na Kaukaz.
      Fryzury? 5 minut u fryzjera: 'tu za dlugo, tu za krotko, kolor OK albo i nie,
      to prosze tu jest moja wizytowka prosze sie zglosic do salonu'
      Acha, no i jeszcze moda. Najpierw polgodzinna prelekcja na temat najnowszych
      trendow w modzie - Pani przedstawiala obrazki z gazetki ELLE, a potem kazda
      uczestniczka wstawala i pani, o przepraszam modystka mowila co jest zle w Twoim
      stroju. Generalnie wszystkie mialy za krotkie spodnie.
      Szkoda kasy, to co pisza w gazecie to jeden wielki KIT!!! Na koniec dali
      herbatki i sok herbapolu, ze 4 probki SISLEYA i po imprezie. Juz mnie nikt nie
      zaciagnie na taki cyrk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka