Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:50 Co sądzicie o tym zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:14 Wspaniały zapach! to już 3 buteleczka i na pewno nie ostatnia. To zapach do eleganckich ubrań, takich z klasą. Mocny i zdecydowany zapach hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:03 ja dostałam ten zapach jako prezent, osobiście nigdy bym go nie kupiła bo jak dla mnie jest strasznie cięzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:45 BARDZO GO LUBIĘ. Wcale nie jest ciężki, troszkę słodki, wyczuwam w nim wanilię. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:18 absolutnie obledny zapach.kojarzy mi sie z wyrafinowaniem sexem Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 17:29 Dosc mocno oklepany i popularny, a malo wyrafinowany - taka troche perfumowa lopatologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:56 gowno prawda odezwala sie zwolenniczka banalnych zapachow kwiatowych sukajednaa Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 20:54 Gość portalu: a napisał(a): > gowno prawda odezwala sie zwolenniczka banalnych zapachow kwiatowych > sukajednaa Grzeczna, uprzejma i kulturalna dziewczynko a., Contradiction jest wlasnie banalnym zapachem kwiatowym. Jezeli chcesz cos bardziej wyrafinowanego, to polecam zapoznanie sie z chociazby ktoryms z zapachow Guerlain (ale niekoniecznie L'Intense) badz tez Hermesa. Amerykanskie zapachy raczej do wyrafinowanych nie naleza i nigdy nie nalezaly. Z powazaniem, h. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 22:44 Contradiction raczej nie należy do przesadnie kwiatowych zapachów, jest on raczej waniliowo-orientalny. Co nie zmienia faktu, że poprzednia wypowiedź była poniżej poziomu :) hynde napisała: > Grzeczna, uprzejma i kulturalna dziewczynko a., > Contradiction jest wlasnie banalnym zapachem kwiatowym. > Jezeli chcesz cos bardziej wyrafinowanego, to polecam zapoznanie sie z > chociazby ktoryms z zapachow Guerlain (ale niekoniecznie L'Intense) badz tez > Hermesa. > Amerykanskie zapachy raczej do wyrafinowanych nie naleza i nigdy nie nalezaly. > Z powazaniem, > h. > Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 11.04.06, 10:10 charade napisała: > Contradiction raczej nie należy do przesadnie kwiatowych zapachów, jest on > raczej waniliowo-orientalny. ok, ok, faktycznie tak jest ;) podaje sklad wg osmoz: Top note : Rose, Peony, Jasmine, Lily of the valley Middle note : Eucalyptus, Pear blossom, Syringa, Orchid Base note : Sandal, Tonka Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Condratiction Calvina Kleina 11.04.06, 12:03 Wyrafinowany czy nie, ja tam lubie.Mam pełno miłych wspomnień z nim związanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:20 Jest baaardzo trwały, pasuje i na codzień do pracy, i na sexy randkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:26 Uważam, że jest to najbardziej udany zapach Kleina.Najmniej chyba lubie Truth, pachnie mi jakimś świerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś