Dodaj do ulubionych

Condratiction Calvina Kleina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:50
Co sądzicie o tym zapachu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:14
      Wspaniały zapach! to już 3 buteleczka i na pewno nie ostatnia. To zapach do
      eleganckich ubrań, takich z klasą. Mocny i zdecydowany zapach hmmmm
      • Gość: aga Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:03
        ja dostałam ten zapach jako prezent, osobiście nigdy bym go nie kupiła bo jak
        dla mnie jest strasznie cięzki.
        • Gość: marta Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:45
          BARDZO GO LUBIĘ. Wcale nie jest ciężki, troszkę słodki, wyczuwam w nim wanilię.
          Super.
    • Gość: a Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:18
      absolutnie obledny zapach.kojarzy mi sie z wyrafinowaniem sexem
    • hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 17:29
      Dosc mocno oklepany i popularny, a malo wyrafinowany - taka troche perfumowa
      lopatologia.
      • Gość: a Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:56
        gowno prawda odezwala sie zwolenniczka banalnych zapachow kwiatowych
        sukajednaa
        • hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 20:54
          Gość portalu: a napisał(a):

> gowno prawda odezwala sie zwolenniczka banalnych zapachow kwiatowych
          > sukajednaa

Grzeczna, uprzejma i kulturalna dziewczynko a.,
          Contradiction jest wlasnie banalnym zapachem kwiatowym.
          Jezeli chcesz cos bardziej wyrafinowanego, to polecam zapoznanie sie z
          chociazby ktoryms z zapachow Guerlain (ale niekoniecznie L'Intense) badz tez
          Hermesa.
          Amerykanskie zapachy raczej do wyrafinowanych nie naleza i nigdy nie nalezaly.
          Z powazaniem,
          h.

• charade Re: Condratiction Calvina Kleina 10.04.06, 22:44
            Contradiction raczej nie należy do przesadnie kwiatowych zapachów, jest on
            raczej waniliowo-orientalny. Co nie zmienia faktu, że poprzednia wypowiedź była
            poniżej poziomu :)

hynde napisała:

> Grzeczna, uprzejma i kulturalna dziewczynko a.,
            > Contradiction jest wlasnie banalnym zapachem kwiatowym.
            > Jezeli chcesz cos bardziej wyrafinowanego, to polecam zapoznanie sie z
            > chociazby ktoryms z zapachow Guerlain (ale niekoniecznie L'Intense) badz tez
            > Hermesa.
            > Amerykanskie zapachy raczej do wyrafinowanych nie naleza i nigdy nie nalezaly.
            > Z powazaniem,
            > h.
            >
            • hynde Re: Condratiction Calvina Kleina 11.04.06, 10:10
              charade napisała:

> Contradiction raczej nie należy do przesadnie kwiatowych zapachów, jest on
              > raczej waniliowo-orientalny.

ok, ok, faktycznie tak jest ;)
              podaje sklad wg osmoz:

Top note : Rose, Peony, Jasmine, Lily of the valley

Middle note : Eucalyptus, Pear blossom, Syringa, Orchid

Base note : Sandal, Tonka

• iberia30 Re: Condratiction Calvina Kleina-meski super, n/t 10.04.06, 22:09
    • Gość: Agnieszka contraDiction!!!!! n/t IP: 86.41.202.* 10.04.06, 22:28
    • maggi9 Re: Condratiction Calvina Kleina 11.04.06, 12:03
      Wyrafinowany czy nie, ja tam lubie.Mam pełno miłych wspomnień z nim związanych
      • Gość: emka Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:20
        Jest baaardzo trwały, pasuje i na codzień do pracy, i na sexy randkę!
    • Gość: ewa Re: Condratiction Calvina Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:26
      Uważam, że jest to najbardziej udany zapach Kleina.Najmniej chyba lubie Truth,
      pachnie mi jakimś świerkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka