gaba41 11.04.06, 21:26 słyszałam dziś opinię,ze biosilkiem Farouka można smarować twarz..Pani w sklepie polecała mi go jako świetny nawilżający kosmetyk do skóry twarzy,że ponoć to czysty jedwab i witaminy.co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. A dupy Ci smarować nie poleciły? IP: *.szwajcarska.pl 11.04.06, 22:08 Głupota niektórych jest przerażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: A dupy Ci smarować nie poleciły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:17 gdzies czytalam ze biosilk jest do wlosow i ciala, a skoro cialo to i twarz. ale nie sprawdzalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba41 Re: A dupy Ci smarować nie poleciły? 12.04.06, 00:23 bądz tak miła i te prymitywne opinie zachowaj dla siebie.Spróbuj zaistnieć gdzieś poza forum,zyczę powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_freud Re: A dupy Ci smarować nie poleciły? 12.04.06, 11:11 > Głupota niektórych jest przerażająca. racja, bo w tym produkcie jedwabiu jest tyle, co kot naplakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: biosilk na twarz?? IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 12.04.06, 10:40 musze ci powiedziec, ze to nie jest az tak niedorzeczne. mam jedwab Farouk, i pewnego razu cos mnie wzięło i posmarowalam sobie nim buzie- tak jak kremem. I co? i super- myslalam ze bede miala tłustą warstwę, ale nic z tego, buzka gladka, nie tłusta, gładziutka jak nie wiem co, i puder się super po tym rozsmarowywal. Na allegro w jakim opisie aukcji wlasnie Farouk ktos napisal, ze jedwabiu mozna uzywac takze jako balsamu do ciala.. Na cale cialo jeszcze nie probowalam , ale kusi mnie zeby sprobowac (ten zapach.......) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: biosilk na twarz?? IP: *.skranetcan.pl 12.04.06, 11:06 Używam prawie wszystkich kosmetyków Farouka (farba, jedwab, szampon, lakier, nabłyszczacz), ale do głowy by mi nie przyszło, żeby się smarować odżywką do włosów. Znów jakiś mit się tworzy. Odpowiedz Link Zgłoś