Dodaj do ulubionych

lokowka ???

20.12.02, 23:18
dziewczyny czy mozecie mi polecic dobra lokowke...widzialam pare w media
markt...wybor jest dosc suzy i sama nie wiem na jaka sie zdecydowac...mam
geste ale proste wlosy...chcialabym czasami zrobic sobie loczki (lub chociaz
takie fale na wlosach) czy mozecie mi cos doradzic?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: triss Re: lokowka ??? IP: proxy / *.markom.krakow.pl 20.12.02, 23:42
      ja od lat używam tzw lokówko-suszarki [czyli taka rurka z zębami dmuchająca
      ciepłym powietrzem ;-) ] Clatronic. Polecam. Mam gęste, proste włosy, ale taka
      lokówka jakoś na nie działa. Stanowczo odradzam inwestowanie w phillipsa- PSUJĄ
      SIĘ NAGMINNIE.
    • Gość: blueberry Re: lokowka ??? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.12.02, 11:44
      philipsa mam od pol roku i mi sie wcale nie psuje, za to jest calkiem fajny
      • Gość: triss Re: lokowka ??? IP: proxy / *.markom.krakow.pl 21.12.02, 13:49
        no to masz szczescie :-) powaznie. bo moj oraz moich 2 kolezanek [takie modele
        z wymiennymi końcówkami] schrzaniły sie- głownie te "zaczepki" od koncowek sie
        łamały i jest masakra z naprawą :( a po gwarancji to sie juz nawet nie opłaca.
        a philips jak wiemy tani nie jest...
    • anik114 Re: lokowka ??? 21.12.02, 18:39
      kupilam...wlasnie Philipsa...moglam wczesniej zalozyc watek aby "wysluchac"
      roznych opini...ta lokowka ma 6 wymiennych koncowek...oczywiscie zrobilam juz
      mala probe i jestem zadowolona nawet bardzo...jest taka koncowka do robienia
      malych spiralek...ale zobaczymy jak bedzie z trwaloscia...dziekuje za Wasze
      opinie
      pozdrawiam
      • Gość: marcia Re: lokowka ??? IP: *.tele2.pl 24.12.02, 06:31
        Hej Anik! jeśli kupiłaś taką lokówke z nakładką prostująca to proszę napisz jak
        się sprawdza bo ja własnie się zbieram do zakupu takowej:))
        Miałam kupić prostownicę Babylissa ale skoro mogę mieć 6 końcówek w cenie
        jednej to chyba bardziej się opłaca,ale póki co czekam na info.
        Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka