Dodaj do ulubionych

Krem na mały paluszek

22.12.02, 19:39
Dziewczyny na małym palcu u nogi łuszczy mi się skóra.Polećcie jakiś krem na
to!

xx-co jej się skórka łuszczy
Obserwuj wątek
    • Gość: julita73 Re: Krem na mały paluszek IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 20:00
      Ej, Anexxa- to TY czy znowu ktos sobie robi jaja.....?
      • znak_yrden julita ...... 22.12.02, 20:02
        chyba widzisz, ze to nie anexxa
        więc nie podjudzaj, bardzo proszę.
        • Gość: julita73 Re: julita ...... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 20:18
          znak_yrden napisała:

> chyba widzisz, ze to nie anexxa
          > więc nie podjudzaj, bardzo proszę.
          ...ale ze mnie gapa! dopiero teraz zajarzyłam- ta która podszywa sie pod Anexxę
          napisała Anexxa_ gdyby nie ta kreseczka na końcu to nie kapnęłabym się....ale
          ktos sie nudzi, ciekawe komu chce sie tak bawić w kotka i myszkę....widzę , że
          TA OSOBA stosuje coraz bardziej wyrafinowane metody podszywania się ......Ja na
          poczatku nie zwróciłam uwagi na małą niewinna kreseczke , ktora przesądza o tym
          ze to nieprawdziwa Anexxa........I uwierz mi , że naprawde nie podjudzam, nie
          mam takiego zamiaru....
          julita-w świetnym przedświątecznym humorze( po dwóch piwkach )
          ps-to do tej która tak się nudzi i wymyśla głupoty na Anexxe- przyjedz do mnie
          do Słubic jak nie masz co robić i pozmywaj mi szkło tzn serwisy, różne
          kieliszki , szklaneczki , filiżaneczki itp.bo mi sie nie chce..przynajmniej na
          coś się przydasz i nie będzie bałaganu na forum.
    • anexxa_ Re: Krem na mały paluszek 22.12.02, 20:24
      Do Ciebie do Słubic?Ależ skąd droga Julitko, ja u siebie naczyń nie myję, tylko
      zaganiam do tego mojego misia,miś jest kochany i zrobi wszystko o co go
      poproszę.Pozatym kupiłam sobie trzy nowe gry i będę teraz grała, no a potem
      muszę w siebie wklepać nowe próbki Diora, co je wysępiłam w "Sephorze".

xx- co własnie nałożyła sobie maseczkę Shiseido
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka