Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.06, 18:21 widzialyscie te reklame chyba johnsona, balsam do ciala. on byl wczesniej na rynku? czy to niowy produkt? to jest b. brazujacy czy cos innego? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesja2 Re: holiday 19.04.06, 21:08 trochę już było na ten temat na forum,ale z przyjemnością Ci trochę o nim napiszę :).Ja używam Johnsona od Świąt Bożego Narodzenia,z racji że dostałam go pod choinkę i wydaje mi się że właśnie wtedy się pojawił. To jest balsam brązujący,akurat ja mam do jasnej karnacji,dlatego opalenizna uzyskiwana jest stopniowo,bardzo fajny jest ten holiday,tylko trzeba dobrze rozsmarowywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: holiday IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.06, 06:20 :) a w takim razie on tez zostawia plamy i tak schodzi nierownomiernie? czy tez uzywasz go regfularnie i nie zauwazylas? dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalla Re: holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:06 On jest już od dawna na rynku. Nowością są zaś kremy brązujące do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś