Dodaj do ulubionych

............ SoCZeWkI w internecie

20.04.06, 20:10
Czy któras z Was kupowała w którymś z wymienionych niżej sklepów? :

- mojesoczewki.com
- lens-shop.pl
- tanie soczewki.pl

Wszystko było ok ?
Obserwuj wątek
    • llilly Re: ............ SoCZeWkI w internecie 20.04.06, 20:19
      Ja kupuję na www.sklep-soczewki.pl i jest super- solidnie, tanio i
      szybko.Pozdrawiam.
      • Gość: amlutka Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: 195.94.193.* 21.04.06, 12:39
        Ja również kupuję na www.sklep-soczewki.pl, za moje o2optix wychodzi ponad 10zł
        taniej za parę niż u optyka i prawie zawsze dostaję jedną parę soczewek gratis.
    • Gość: up Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:39
    • marghot Re: ............ SoCZeWkI w internecie 21.04.06, 12:43
      wymienionych przez Ciebie nie znam.
      Kupowałam w www.sklep-soczewki.pl
      było OK, ale okazało się że w poznańskim salonie Skorupski Optical są one
      tańsze. Także już z sieci nie korzystam.
    • Gość: Kika_78 Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:40
      Ja kupowałam w lens-shop.
      Normalnie u optyka w Warszawie za 3-miesięczne soczewki płaciłam 35 zł / szt.
      a tu mi wyszło po 14,80 !!! Kupiłam 6 szt. za 88,80 i mam z głowy na 9 miesięcy
      oooo !!!

• Gość: Justyna Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:20
      ja dzisiaj odebrałam zakupione na allegro,za 3 miesięczne Bauscha zapłaciłam
      76,50zł,termin ważności do 2009 roku,uważajcie na informację,że Bausch zmienił
      nazwę 3 miesięcznych Optima na Soflens38,dowiedziałam się od optyka ,że to są 1-
      miesięczne,a w Polsce zarejestrowane jako 3-miesięczne,stąd taka atrakcyjna
      cena,bo 6 szt. na allegro kosztuje ok.60zł,pozdrawiam,Justyna
      • Gość: słońce Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:26
        Ja kupilam na allegro od firmy taniesoczewki. Kupiłam 3 pary kwartalnych
        soczewek. Z czego okazało sie ze 2 soczewki juz w opakowaniu sa sklejone i
        chcialam w pierwszej kolejności je zuzyc. Otworzyłam, oczywiscie nie dalo ich
        sie rozkleic - porwały sie od razu. Napisalam maila o tym fakcie, zwrocono mi
        pieniazki (nic nie musialam udowadniac). Przesyłka przyszła b.szybko.Polecam
        solidna firma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka