marvellous 20.04.06, 20:10 Czy któras z Was kupowała w którymś z wymienionych niżej sklepów? : - mojesoczewki.com - lens-shop.pl - tanie soczewki.pl Wszystko było ok ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llilly Re: ............ SoCZeWkI w internecie 20.04.06, 20:19 Ja kupuję na www.sklep-soczewki.pl i jest super- solidnie, tanio i szybko.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlutka Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: 195.94.193.* 21.04.06, 12:39 Ja również kupuję na www.sklep-soczewki.pl, za moje o2optix wychodzi ponad 10zł taniej za parę niż u optyka i prawie zawsze dostaję jedną parę soczewek gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: ............ SoCZeWkI w internecie 21.04.06, 12:43 wymienionych przez Ciebie nie znam. Kupowałam w www.sklep-soczewki.pl było OK, ale okazało się że w poznańskim salonie Skorupski Optical są one tańsze. Także już z sieci nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika_78 Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:40 Ja kupowałam w lens-shop. Normalnie u optyka w Warszawie za 3-miesięczne soczewki płaciłam 35 zł / szt. a tu mi wyszło po 14,80 !!! Kupiłam 6 szt. za 88,80 i mam z głowy na 9 miesięcy oooo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:20 ja dzisiaj odebrałam zakupione na allegro,za 3 miesięczne Bauscha zapłaciłam 76,50zł,termin ważności do 2009 roku,uważajcie na informację,że Bausch zmienił nazwę 3 miesięcznych Optima na Soflens38,dowiedziałam się od optyka ,że to są 1- miesięczne,a w Polsce zarejestrowane jako 3-miesięczne,stąd taka atrakcyjna cena,bo 6 szt. na allegro kosztuje ok.60zł,pozdrawiam,Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: ............ SoCZeWkI w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:26 Ja kupilam na allegro od firmy taniesoczewki. Kupiłam 3 pary kwartalnych soczewek. Z czego okazało sie ze 2 soczewki juz w opakowaniu sa sklejone i chcialam w pierwszej kolejności je zuzyc. Otworzyłam, oczywiscie nie dalo ich sie rozkleic - porwały sie od razu. Napisalam maila o tym fakcie, zwrocono mi pieniazki (nic nie musialam udowadniac). Przesyłka przyszła b.szybko.Polecam solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś