Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:01 moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: gdzie kupic Carmex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:06 Na Allegro. Duzo tego w formie sztyftu, tubki i sloiczka. Wrzuc w allegrowa wyszukiwarke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie kupic Carmex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:09 No właśnie w Twoim Stylu,ostatnio pisali że nareszcie jest dostępny w Polsce.Tylko nie napisali gdzie go można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: gdzie kupic Carmex IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 21.04.06, 21:29 ja kupilam carmex i jestem niezadowolona, ten balsam jest beznadziejny, dokladnie taki sam efekt daje balsam z rossmana ( w takim rozowym pudeleczku) Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: gdzie kupic Carmex 21.04.06, 21:54 Ja kupuję w USA-taniej wychodzi:-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: gdzie kupic Carmex 08.05.06, 21:32 milka a gdzie go kupiłaś? Też czytałam,ze jest juz dostępny w Polsce, ale nie wiem gdzie go mozna kupić./... Odpowiedz Link Zgłoś