Dodaj do ulubionych

ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Webb

IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 08:47
s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=00785133941529027733&act=&gk=internet

Tamilee Webb - I want those ABS - Ja chcę miec taki brzuch.avi

dziewczynki wrzucam super cwiczonka na brzuch:)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jupii Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web IP: *.aster.pl 25.04.06, 08:54
      już ściagam !! nawet szybko idzie nie mineło 5 minut a mam już 18% :-))
    • Gość: kami Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:03
      gdybys miala tez na pośladki z tej serii i mogla przeslac to super
      • nioma Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 25.04.06, 09:21
        up up
        • Gość: lola posladki IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 11:01
          mam ale to juz bedzie platne;/bo wiekszy romziar:(
        • Gość: hihi Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 12:21
          thx
    • Gość: ania Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:19
      DZIĘKUJEMY!!! ;-)))
    • Gość: Basia Nogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:42
      Witam
      Lola jesli nie bedzie to dla Ciebie problem to prosze o zamieszczenie cwiczen
      na nogi:) Pozdrawiam Basia
      • Gość: lola NOGI!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 12:58
        bedzie to problem...bo takowych nie posiadam!
      • Gość: ewa Re: Nogi IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.04.06, 14:09
        wejdzcie sobie na forum wizazy i tam sa wszystkie filmiki do sciagniecia nie
        tylko te
        • Gość: kredka Re: Nogi IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 22:08
          no ale lola tu wrzucila te i jestesmy jej wdzeczne:))
          • Gość: pp Re: Nogi IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 16:03
            up
            • Gość: karolinn Re: Nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:44
              ja wymiękłam juz po porierwszym programie...
              ale wierze w siebie i mam ndzieje ze z dnia na dzien będzie coraz lepiej!:-)
              • Gość: lola NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 18:55
                s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=09546544774988941207&act=&gk=cisco
                • Gość: kika Re: NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:09
                  A kod dostępu???
                  • Gość: lola Re: NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 19:14
                    kod to chyba wiesz jak dostac,
                    pisalam wczensiej ze te cwiczenia dostalam od kogos w mailu sa wieksze niz na
                    brzuch wiec dlatego sa za oplata..za duzy transfer trzeba placic...ale nie
                    przesadzajmy w gazecie sa one o wiele drozsze niz 2,50..wrzucialam bo dziewczyny
                    chcialy!
                    jak bedziesz chciala to sciganiesz..:)
                    • Gość: up Re: NA PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.04.06, 12:27
                      up
    • Gość: anka KOD IP: *.23.rev.vline.pl 27.04.06, 22:01
      29JHU847

Ja dostałam taki kod. Może też będziecie mogły go wykorzystać zamiast nabijać
      komuś kasę ;)
      • Gość: kinia WSzystko Kosztuje!!! IP: *.acn.waw.pl 27.04.06, 22:12
        PO PIERWSZE KOD NIE DZIALA , bo jest jednorazowy!!!!
        PO DRUGIE- kupujac gazete to nie nabijasz komus kasy?????
        sorka ale w tym kraju ludzie chca wszystko za darmo a koszty utrzymania takich
        serwerow, stron to co??przeciez to tak samo kosztuje ..to jesli kogos stac na
        kupienie gazety to i stac go na opalcenie transferu za sciagniecie filmiku za
        2zl!!!!
        • rapsodiagitana Re: WSzystko Kosztuje!!! 27.04.06, 23:35
          Nie unoś się tak, bo w końcu umieszczenie tego filmu na tej stronie to piractwo
          czystej wody, czyli kradzież. Płacąc za ściągnięcie pliku i tak nie zapłacimy
          właścicielom praw autorskich do tych filmów. Więc albo potępiamy całość
          procederu z góry do dołu albo podkulamy ogonek i się nie unosimy gniewem ;) Ja
          akurat ściągnęłam, i jak zawsze trochę mi wstyd :/ Internet degeneruje człowieka ;)
          • Gość: Mika pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:05
            Dziewczyny ściągnełam sobie ten plik z linku, który podała lola.
            Otwiera mi się on w Media Windows Player, jednak nie mam obrazu, tylko sam
            dźwięk. Co zrobiłam źle?
            • Gość: lola Re: pomocy! IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 07:37
              ale media player to nie jest dobry program do otwierania filmow!!nie mozesz
              sobie tego ogladac na v-player, all player????to sa programy do odtwarzania
              filmow..a moze nie masz kodekow odpowiednich!
              • Gość: lola Re: pomocy! IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 13:39
                upo
                • Gość: t4e A Tamilee Webb Chce miec takie ciało?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:19
                  Dysponuje któras ta czescia??
                  • Gość: lola Re: A Tamilee Webb Chce miec takie ciało?? IP: *.acn.waw.pl 29.04.06, 11:34
                    nie
                    • Gość: littlefrog Re: A Tamilee Webb Chce miec takie ciało?? IP: 80.51.186.* 04.05.06, 00:04
                      Czy mogłaby ktoraś z Was wrzucić nowy link bo ten z pierwszego posta już nie
                      działa:(
              • Gość: Fi Re: pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:21
                Ja mam te filmy z gazety i automatycznie otwierają się w media player, wszystko
                działa, więc to coś nie tak przy sciąganiu wyszło wam
              • Gość: gaga Re: pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:16
                u mnie tez jest sam dzwiek bez obrazu, a mam v-playera :(
                • Gość: gaga Re: pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:22
                  juz jest OK, nie mialam dobrego kodeka; dzieki za film!
    • Gość: hotka do loli! IP: *.nat.dsuj.pl 04.05.06, 00:34
      Podany link na brzuch już wygasł, czy możesz wrzucić jeszcze raz? Proszę.
      • Gość: Łodzianka ćwiczenia IP: *.astral.lodz.pl 04.05.06, 09:59
        Powiem wam, dla zachęty, że po 3 dniach wykonuję całą pierwszą część bez
        robienia sobie przerwy :) trala

• Gość: Mika Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web IP: *.di.com.mt 04.05.06, 10:39
      tez poprosze o ponowne umieszczenie linku..:) dzieki
      • mskolimowska Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 13:40
        no niechże się ktoś nad nami zlituje i podzieli się swoim ładnym brzuszkiem :(
        • yamajka Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 13:55
          proszę bardzo
          Tamilee – brzuch
          1. www.megaupload.com/?d=JMS2YVYK
          2. www.megaupload.com/?d=J9DMVR0J
          3. www.megaupload.com/?d=D1B829HZ
          4. www.megaupload.com/?d=393G5MLB

Tamilee – pupa
          1. www.megaupload.com/?d=7GQR0JGI
          2. www.megaupload.com/?d=EOLCNKL6
          3. www.megaupload.com/?d=077TOAG2
          4. www.megaupload.com/?d=LVAS2Q51

zapożyczone z forum wizaz.pl :) reklamacje w razie czego kierować tam :)
          • pump_it_up Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 15:18
            3 filmik mi sie nie otwiera:( a to sa 4 filmiki czy jakos dziwnie podzielony
            jeden? jak go potem skleic? kurde:(
            • yamajka Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 15:24
              no mowiłam, ze reklamacje nie do mnie :( ale widziałam kiedyś dobre linki do 8 minut ABS na nogi, brzuch, posladki i chyba ramiona. jak znajde, to wkleje :)
              • yamajka Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 15:29
                prosze 8 minut ABS, linki są w porzadku, filmiki w całości

8 minute ABS (brzuch) ->
                www.megaupload.com/?d=BGEJGSA7

8 minute Legs (nogi) ->
                www.megaupload.com/?d=YIJ652VV

8 minute Stretch (rozciąganie) ->
                www.megaupload.com/?d=1KWHWBH9

8 minute Buns (pośladki) ->
                www.megaupload.com/?d=EABGN30G

8 minute Arms (ramiona) ->
                www.megaupload.com/?d=0KVASC2K
                • pump_it_up Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 15:44
                  dziekuje bardzo:)
                  • mskolimowska Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 16.05.06, 16:29
                    cmooook :)
                    • Gość: kinia eeeee IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 17:00
                      ale to sa 8ABS a nie tamilla..to zuplenie inne cwiczenia!!!!!!!!
                      • yamajka Re: eeeee 16.05.06, 17:08
                        wiem, ale pisałam, że tylko takie mam :)
                        • Gość: lezka_dla_cieniow_ Re: eeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:06
                          A może któraś z Was dziewczynki, która ściągnęła sobie ten brzuch wyśle mi plik
                          na maila gazetowego? lezka_dla_cieniow_minionych@gazeta.pl

Będę naprawdę wdzięczna!!!!
                • gumis_90 Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 18.08.06, 22:35
                  szkoda ze z tego glu...... megaupload nie idzie sciagnac, dlaczego teraz jest
                  tylko 500 slotow ?? moze mi ktos to wyjasnic bo ja od niedawna korzystam
                  z 'tego' pzdr
                  • ksiaze-gigi Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 05:56
                    nie umiem obsugiwac tego megauploadu z cw.Tamilee.....nie wiem na co tam mam
                    klikac, jakos pochrzanione cos chyba jest.help..
                    • monia21b Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 10:50
                      hey,dziewczyny ja mam juz sciagniete cwiczonka na brzuch -proste i
                      zaawansowane,rowniez posiadam na posladki 1 i 2 serie,jesli ktos chce to moge
                      przeslac plikiem na gg lub jak ktos posiada skypa
                      • syriana Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 12:13
                        o! to ja poproszę
                        na mejla gazetowego
                        albo gg 319 18 06

dziękuję ;)
                        • jpetryka Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 14:09
                          ja tez poprosze, wszystkie dostepne :) moj nr gg 1243057. Dzieki z gory :)
                      • kaya_1985r Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 15:32
                        Ja też bym poprosiła jeśli da radę:) gg 7684540, e-mail: kaja55@o2.pl
                        • lutea Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 17:58
                          no to jak komus sie będzie chcialo to proszę i dla mnie lutea@op.pl

Z góry dziękuję :)
                      • 89agunia89 Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 18:45
                        i ja bardzo prosze moj nr gg 7341817, z gory bardzo dziekuje. =*
                        • kaskaskas Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 19.08.06, 20:20
                          Ja rowniez chetnie skorzystam, kaskaskas@gazeta.pl :)
                          • rose71 Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 20.08.06, 01:05
                            Ja tez prosze!!!
                      • 08madzia08 Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 20.08.06, 15:30
                        ja rownież poprosze gg:6023895, lub madzia816@op.pl :)
                      • investigation Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 20.08.06, 17:20
                        monia21b ja bym bardzo prosila, gdyby nie stanowilo to wiekszego problemu:)
                        skapem troche dlugo przechodzi..zapewne, jak wszystko.. ale mozemy sprobowac
                        keluga - to do skypa, choc mysle, ze szybciej przepastna poczta bedzie. Daj
                        znac jak wolisz:)
                        • otylkaa Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 21.08.06, 07:48
                          Również chętnie skorzystam: otylkaa@gazeta.pl
                        • edith87 Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 21.08.06, 11:01
                          to ja tebym poprosila:) mlodziutka87@op.pl, z gory dziekuje!
                        • monia21b Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 21.08.06, 16:14
                          investigation napisalam juz do ciebie wiadomosc na skypa,wole przesylac przez
                          skypa lub gg bo szybciej idzie ,przesylanie trwa ok godziny
                      • gradowa Re: ja chce miec taki BRZUCH!!!!!!!!-Tamilee Web 21.08.06, 15:40
                        poproooszę!
                        na gazetowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka