Gość: inez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:13 Który według was tusz jest lepszy Lycra Extend czy Air Max? Ostatnio kupiłam MF Masterpiece i nie jestem zadowolona, więc na razie ze względów finansowych muszę kupic coś nieco tańszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: tusze Astora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:59 jak chcesz pogrubić to lepszy będzie Air Max, ale tańsze tusze tez są dobre z innych firm. Tylko trzeba w drogerii przepatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: tusze Astora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:54 Dla mie najważniejsze jest żeby nie sklejał rzęs. Lubię też gęstą szczoteczkę. Mie oczekuję jakiś spektakularnych efektów, bo w sumie jest zadowolona z moich rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tusze Astora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:02 ja tez tak lubie, to gęściejszą ma ten air max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: tusze Astora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:33 ja nie mam porównania z Air Max,ale Lycra wcale mnie nie powaliła na kolana,więcej jej nie kupię,zdecydowanie wybiorę tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka81 Re: tusze Astora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 10:34 air max nie miałam, ale lycra extend moim skromnym zdaniem jest do bani i nigdy więcej nie kupię tego badziewia, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
weana Re: tusze Astora 27.04.06, 22:23 Lycra Extend wcale nie podkreca rzęs... przynajmniej mi. Ale w ogóle nie skleja to więc na plus. I nie wydłuża. Mam rzadkie rzęsy i nie robi mi na nich nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tusze Astora IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.04.06, 16:24 Air nie podkręca, ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: tusze Astora IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 16:14 Lycra Extend jest do niczego, rownie dobrze mozna nie malowac rzes a efekt bedzie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butcherine Re: tusze Astora IP: *.vnet.pl 28.04.06, 16:21 a ja jestem bardzo zadowolona z Mikado Astora.Poczatkowo nie moglam sie przyzwyczaic do jego wygietej szczoteczki ale teraz juz jest ok i jestem zachwycona bo lanie pogrubia i wywija,jest wydajny i niedrogi(ok 15zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tusze Astora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:24 Lycra Extend nie pogrubia, ale ładnie rozdziela rzęsy. Nie podkręca, lekko unosi rzęsy, ale jak są długie to po ok. 30 minutach opadną. Air Max unosi rzęsy, nie podkręca, jest całkiem niezły, przy długich rzęsach nie obciąża, ale ma niewygdną, wielką szczotę, no i trzeba się natrudzić, żeby się nią posługiwać:) Odpowiedz Link Zgłoś