Dodaj do ulubionych

puder ziemia egipska Lavertu

IP: *.chello.pl 27.04.06, 13:20
hej,
czy ktoras z Was uzywala tego zachwalanego ponoc cuda kosmetycznego?mam blada
cere,stosuje filtry i chce sie przybrazowic:)do tej pory srosowalam day wear
plus tinted, ale chyba filtr,ten krem i puder to za duzo na lato weic
woalabym tylko puder,sypki, i zeby go nie bylo czuc na twarzy i zeby nie bylo
maski..tylko ladne stopienie z cera.czy on ,tzn ten puder,taki jest? nie wiem
czy sie zdecydowac,bo troche kosztuje.pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: puder ziemia egipska Lavertu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:05
      czesc używam tego pudru juz poł roku i jestem z niego zadowolona ,nadaje piekny
      kolor z co najlepsze wogole nie widać zadnych warstw pudru na twarzy.Slicznie
      też pachnie czekoladką:))Z tym ze tzreba sie go nauczyc nakładać latwo zrobic z
      siebie indianina:))
      Ja tez do opalonych nie naleze :((jak nie nalozysz zbyt mocno to bedzie OK:)
      Ale jesli nie jestes zdecydowana to mozesz zrobic sobie próbke tego
      makijażu,robia go za darmo w C.H.Targówek na Głebockiej
      • Gość: ania Re: puder ziemia egipska Lavertu IP: *.chello.pl 01.05.06, 10:12
        dzieki za info:)
        zamowilam juz i czekam bo na razie chyba swieta i nie chodzi caly system
        logistyczny:)ale wlasnie czegos takiego szukam,brazujacego.. lekkiego, zby juz
        nie trzba bylo maziac sie innymi rzeczami,skora musi odpoczac. ciekawe jak sie
        bedzie u mnie sprawowal.Pozdarwiam
        • Gość: paati Re: puder ziemia egipska Lavertu IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 01.05.06, 12:19
          ania, a powiedz gdzie zamowilas, w esentii moze? ja wlasnie w esenti- napisali
          mi ze w piatek ze wyslali DHL, nie wiesz moze czy oni dostarczzają prezez caly
          dzien, czy tylko np rano?
          • Gość: ania Re: puder ziemia egipska Lavertu IP: *.chello.pl 01.05.06, 15:00
            zamowilam an allegro, w sobote no i do tej pory ani widu ani slychu, mam
            nadzieje ze jutro dotrze. Nie wiem jak chodza DHL..zycze zeby szybko dotarlo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka