Dodaj do ulubionych

Do wszystkich 40-latek i do admina

27.04.06, 16:12
No właśnie, z wątku "Ile mamy lat" wynika,że jesteśmy w zdecydowanej
mniejszości.A że trudno mi dyskutować o kremach i zabiegach z dziewczynami o
20 lat młodszymi,wpadłam na pomysł - może by założyć stały górny wątek dla
wszystkich po 35 roku życia? Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: elkaszka Re: Do wszystkich 40-latek i do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:27
      Jestem jak najbardziej ZA. Mam 40 i trochę, interesują mnie sprawy związane z
      pielęgnacją trochę więdniejącej niestety urody, a tutaj same młode dziewczyny.
      Pozdrawiam.
      • the_doors Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 16:29
        ej no ale chyba nas nie zostawicie i bedziecie sie udzielac na glownym!
        jestescie o wiele barzdiej obeznane i doswiadczone i ciezko bedzie bez porad:)
        • jarka63 Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 17:00
          Jasne,że tak.
    • Gość: Justyna Re: Do wszystkich 40-latek i do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:31
      jestem za
    • jarka63 Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 18:12
      Up
    • Gość: orange Re: Do wszystkich 40-latek i do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:42
      Dobry pomysł :)
      40 stuknie mi za miesiąc.
    • chmuurka Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 21:54
      I ja uwazam ze to swietna mysl:) Nie mam jeszcze czterdziestki, ale widnieje juz
      na horyzoncie..;)
    • Gość: jaga Re: Do wszystkich 40-latek i do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:00
      jestem za
    • swinka_morska Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 22:01
      idea ladna, ale wydaje mi sie, ze chyba tylko sama idea... pomyslcie, jakie
      tematy bedziecie tam poruszaly: kremy, maseczki, zabiegi, etc - obawiam sie, ze
      niestety bardzo szybko powstanie tam balagan i nie bedzie wiadomo o co chodzi,
      no ale zawsze mozecie sprobowac, a my wam to umozliwimy... tylko zeby bylo z
      sensem, dziewczyny :)
      • jarka63 Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 28.04.06, 10:32
        Spróbujmy, proszę!
    • elmilinden Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 27.04.06, 22:04
      A nie lepiej zaznaczać w tytule wątku, że chodzi o kosmetyki do cery dojrzałej?
      • Gość: Jola Re: Do wszystkich 40-latek i do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:51
        jestem za
        • heart_of_ice Re: Do wszystkich 40-latek i do admina 30.04.06, 16:41
          no nie wiem, czy takie rozdrabnianie kazdego watku ma sens....
          potem powstanie odobne forum dla brunetek po 40tce, potem dla puszystych
          brunetek po 40tce...;))))
          po prostu nalezy wyraznie zaznaczyc, ze szuka sie kremu dla cery dojrzalej...
          poza tym nie wiem, czy akurat watek o sredniej wieku jest reprezentatywny - mi
          sie nie chcialo tam wpisywac:)
          poza tym starsze forumki moga poradzic mlodszym, a mlodsze moga wiedziec rozne
          rzeczy np od swoich mam:)

Pauli
          --
          bywam na Łysej Górze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka