Gość: plaża IP: *.aster.pl 30.04.06, 20:41 mam pytanie, jeśli idę na plażę, na twarz położe krem z wysokim filtrem np. 50, a resztę ciała wysmaruję kremem z niższym filtrem np.12, to póżniej będzie się twarz bardzo odcinała kolorem od reszty ciała?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinascotties Re: plaża 30.04.06, 21:02 Najważniejsze jest to, jak długo chcesz leżeć na słońcu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: plaża IP: *.aster.pl 30.04.06, 21:08 no nie długo, nigdy nie leże plackiem godzinami, chciałabym tak stopniowo, 1 dnia troche, drugiego troche, pomału i nie w godzinach kiedy słońce najbardziej praży, ale boję sie, że bardzo bedzie widoczna linia oddzielajaca opaleniznę po tych dwóch kremach, boję sie że ciało będzie brązowe a twarz blada :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:19 No jasne,że twarz będzie dużo jaśniejsza. Sama w ubiegłe wakacje zrobiłam eksperyment pod tytułem "czy filtry działają".Wysmarowałam ciało kremem z filtrem nr 10,a na to kilka punkcików kremu z filtrem 50.Wynik - filtry działają.Na udzie miałam kilka jasniejszych plam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: plaża IP: *.aster.pl 30.04.06, 21:25 oki to jak posmarowac twarz, żeby ta linia tak bardzo nie oddzielala?zeby bylo naturalne przejscie a nie nagle taka odcieta szyja i glowa? Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin1 Re: plaża 30.04.06, 21:31 Ten sam filtr co na ciało to i do twarzy. A w ogóle to po co stosujecie kremy z filtrami nie wystarczy mniej leżeć na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: plaża IP: *.aster.pl 30.04.06, 21:35 musze na twarz z filtrem50, bo tak kazała moja dermatolog :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasemın1 Re: plaża IP: 85.106.223.* 30.04.06, 22:12 To masz problem z opalaniem w tym roku, bo filtr 50 ochrania tak że się nie opalisz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś