Dodaj do ulubionych

jedwab do włosów?

01.05.06, 16:49
ktróry jest najlepszy?i co to wlasciwie jest, odzywka? jak tego sie uzywa? przepraszam ze takie glupie pytania ale nie wiem:/
Obserwuj wątek
    • margo79 Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 16:53
      HEJ!KUPUJE JEDWAB DO WLOSOW OD 2 MIESIECY MOGE POWIEDZIEC ZE STAN MOICH WLOSOW
      SIE POPRAWIL ,A STOSUJE GO PO UMYCIU WLOSOW ALE ZEBYM POWIEDZIALA ZE JEST
      REWELA TO NIE.POZDRAWIAN
    • Gość: Bianca Re: jedwab do włosów? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.06, 17:20
      uzywam jedwab z firmy farouk.Jest super, wlosy są błyszczące i miękkie.
      • ewullina Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 18:09
        Podpisuję się, jest super, włosy są mięciutkie i błyszczące.
      • elfia4 Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 18:09
        Czy to ten jedwab: www.farouk.com.pl/catalog/product_info.php?
        products_id=84 ?
    • elfia4 Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 18:18
      A czy któraś z was używała tego serum z jedwabiem, jest podobne chyba do
      farouka, ale tańsze sklepfryzjerski.pl/sklep/product_info.php?
      products_id=383
      • kelle1986 Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 19:13
        a powiedzcie czy to sie kupuje tylko w salonach fryzjerskich? czy w drogerii tez, rossmanie np?
        • Gość: domi Re: jedwab do włosów? IP: *.kopnet.pl 01.05.06, 19:27
          Hmm..ja tez uzywam jedwabiu do wlosow Farouk i szczerze mowiac nie zauwazylam
          aby moje wlosy byly jakies super blyszczace itp.Hmm..moze cos robie zle?Zle
          nakladam?NIe nakladam tego za duzo,bo to przeciez tluste,lecz jedynie daje
          jedna kropelke czasami na suche,badz na mokre hery;) a jak Wy to robicie ze
          macie takie piekne i blyszczace??
          • Gość: Bianca Re: jedwab do włosów? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.06, 21:01
            daję lekko suche włosy i wyciągam na szczotkę
      • Gość: Bianca Re: jedwab do włosów? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.06, 21:05
        kupuję jedwab o pojemności 14 ml za 6,10, fakturę biore na zaprzyjaźniony salon
        fryzjerski;-)
    • Gość: rudy kot Re: jedwab do włosów? IP: *.media4.pl 01.05.06, 21:56
      Mam już drugie opakowanko, kupiłam zachęcona entuzjastycznymi wypowiedziami na
      forum. używam i też nie zauważyłam jakichś spektakulatnych efektów, a właściwie
      wcale.. No, poza ładnym zapachem.
      • elfia4 Re: jedwab do włosów? 01.05.06, 23:11
        Przejrzałam opinie na KWC i były bardzo dobre. I zachwyty nad zapachem również
        były. Chyba jutro zajrzę do sklepu z art. fryzjerskimi. wszystko dokładnie
        obejrzę, poczytam i powącham;-)) a jeśli będzie dużo drożej niż na necie to
        zamówię w sieci i troszkę poczkam, szczególnie, że chcę też maskę do włosów
        reginol - podobno też super. Wtedy koszt przesyłki się rozłoży
        • delicja11 Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 11:15
          maska do wlosów rigenol- jest super. Uwierz mi bo wiele kosmetykow
          przetestowalam. Używam też jedwabiu biosilk i uważam , że jest dobry , uzywam
          go róznie , jak nie mogę rozczesac wlosów po umyciu to na mokre włosy , wówczas
          mamłatwiej, w innym wypadku na suche końcówki - jedwab chroni je nawet przed
          uszkodzeniami mechanicznymi np. podczas czesania wlosów poniewaz na wlosach
          masz ochrona otoczkę , są one wówczas tak jakby śliskie i gładkie , że trudno
          nawet zlapać je na szczotke bo się"zeslizgują" to tak najprosciej jak umiem
          wytlumaczyć.
          wczoraj zamówilam sobie kerastesse - taki wychwalany (troszke kosztuje , ale
          cóż....)
    • virtuosska Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 12:49
      hey! a może któraś z was używała jedwabiu firmy GOLDWELL instant fluid (jakoś
      tak się pisze:)) ????
    • elfia4 Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 15:08
      Kupiłam na próbę małą buteleczkę biosilku u fryzjerki. Zapłaciłam 6zł, a w maju
      ma być na niego promocja dla fryzjerów i będzie po 4 z groszami:) Przed chwilą
      nałożyłam na wilgotne włosy. Pachnie ładnie i włosy są bardziej śliskie i
      miękkie w dotyku. Zobaczę jak będzie po kilkakrotnym użyciu. Przynajmniej wiem,
      że mogę wszystkie te kosmetyki "fryzjerskie" zamówić u fryzjerki bliziutko domu
      i taniej niż gdybym kupiła detalicznie w specjalistycznym sklepie czy
      hurtowni:) Aż mi się humor poprawił po tej wizycie w salonie...
      • bea2006 Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 20:21
        Oj coś niska ta cena tego jedwabiu.
        Ja zastanowiłabym się czy to faktycznie oryginalny.
        Przedstawiciele Farouka przestrzegaja przed kupowianiem z niewiadomego zródła.
        Wiem co pisze, bo znam bardzo dobrze te kosmetyki....
        • elfia4 Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 20:33
          Źródło jest pewne, bo znam fryzjerkę od lat (jest moją sąsiadką) i wiem skąd
          zamawia kosmetyki do salonu, nawet często widzę samochód z tej hurtowni, kiedy
          przywożą jej zamówienia. A cena jest tak niska, bo dostałam ten jedwab po cenie
          w jakiej ona go kupiła, bez prowizji, tak po znajomości. Wiem też o tej
          promocji, która będzie obowiązywała tylko salony fryzjerskie i tylko przez
          jakiś czas w maju. Szkoda tylko, że normalnie kupując musimy płacić taką
          marżę.Na necie w hurtowniach fryzjerskich też spotkałam się z takimi cenami,
          tylko w detalu trzeba doliczyć ok 3zł więcej.
          • delicja11 Re: jedwab do włosów? 02.05.06, 21:55
            p 4 zl z groszami mozna kupic tez na allegro
            • Gość: ixik Re: jedwab do włosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:48
              Tylko tam to chyba większe ryzyko, trzeba wiedzieć od kogo kupować, bo nie ma
              pewności czy będzie oryginalny i dobry, ale spróbować można. Albo na stronach
              sklepów fryzjerskich, tylko tam większe koszty przesyłki i opłaca się tylko
              większą ilość.
    • Gość: mk Re: jedwab do włosów? IP: *.adsl.proxad.net 03.05.06, 00:28
      Uzywam takiego z salonu fryzjerskiego. Cena cos kolo 80 zl. NIE WARTO. Lepiej
      wydac te kase na dobry kosmetyk do wlosow jakiejs firmy z wyzszej polki. Jak
      kilka dziewczyn z powyzszych wypowiedzi, zastanawialam sie czy po kilku razach
      bedzie lepiej. NIE jest. I nie bedzie. Wyrzucone pieniadze :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka