emackowiak 19.11.06, 22:19 witam!mam pytanko czy ktos uzywał baze pod podkład DAX, zastanawiam sie czy dobre bo chce sobie kupic ale boje sie wydac sporo kasy, jezeli nie bedzie skuteczne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fr-edza Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 13:03 poszukaj w wyszukiwarce , pamietam ze dziewczyny bardzo pozytywnie o niej mówiły . Odpowiedz Link Zgłoś
snowbabe Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 16:45 Ja jestem dość zadowolona, dobrze się rozprowadza, ułatwia nakładanie podkładu, poprawia trwałość makijażu. Widoczność porów zmniejsza tylko trochę i może wysuszać skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 18:05 dla mnie strasznie wysuszajaca a jakims cudem kazdy podklad sie na niej walkuje i zlazi razem z nia!!!jak juz nie wiem czy nie umiem nakladac czy moze na jakis taki egzemplaz trafilam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cleo80 Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 19:45 Sama baza wałkowała mi się już przy nakładaniu. Nie wiem czy i mój egzemplarz był wadliwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 19:46 cleo masz jak widze identryczny problem!!!bo jak sie tylko kladlo grubsza warstewke to byla masakra a nie mowiac juz o podkladzie na to :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: baza pod podkład DAX 20.11.06, 23:45 >czy ktos uzywał baze pod podkład DAX Wątpię. Ale ktoś mógł używać bazY pod podkład DAX. Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: baza pod podkład DAX 21.11.06, 08:53 Właśnie zakupiłam w Naturze w promocji za 29,99 tę bazę wraz z małym kremikiem /chyba bomba witaminowa do twarzy/. Na pewno nie jest to kosmetyk niezbędny, można się bez niego obejść.Sama baza rozprowadza się świetnie nic się nie wałkuje i podkład później też rewelacyjnie nakłada się.Efektu rozświetlenia nie zauważyłam. Nie zachwycam się i więcej nie kupię. Ale jest to kosmetyk wydajny /i ta buteleczka taka ładna/. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: baza pod podkład DAX 21.11.06, 10:12 Moim zdaniem ta baza jest średnia w porównaniu z bazą Dermiki (40 zł) i Eveline (16 zł!), poza tym całkowicie nie odpowiada mi ciężkie szklane opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś