Dodaj do ulubionych

Ah te stopy :/

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 15:15
Witajcie.
Mam problem ze stopami. Mam na nich czerwona plamy po odciskach. igdy np jest
chlodno są one sine i wyglądają paskudnie. nie wiem czy ktoś z was boryka lub
borykal sie z tym problemem. Dlatego prosze o jakiekolwiek wskazówki. Co mam
robić aby poprawić wygląd stóp?
Obserwuj wątek
    • madfashion Re: Ah te stopy :/ 09.05.06, 16:15
      masz po porstu pzrebarwienia, tez sie z nimi męczę. W zależności od pogody
      zmieniają barwe, raz sa ciemniejsze innym razem jasniejsze. jesli masz skore ze
      sklonnoscia do przebarwien, tak juz bedziesz miec.
      Ja stosuje roznych masci na pzrebarwienia ale dzialaja baaaaardzo wolno
      • Gość: :( Re: Ah te stopy :/ IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 16:18
        hmm nieraz jest tak ze cale stopy mam sine. I powiem Ci ,że nigdy nie mialam tak
        idealnie bez zaczerwienien. Są poprostu wstretne :( A moze powinnam się z nimi
        udac do lekarza?
        • madfashion Re: Ah te stopy :/ 09.05.06, 18:56
          Najlepiej udać się do lekarza, on prędzej ci doradzi niż my :)
    • Gość: joa Re: Ah te stopy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:55
      tez mam stopy w nienajlepszym stanie, ale poprawiają się. stosuję krem Keratolan 3 oraz odżywczy Efidium. Stopy są zdecydowanie gładsze,dłużej zachowują świerzy wygląd, nabrały miękkości i ładnijeszego kolorytu.
    • Gość: ksenia23*** Re: Ah te stopy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:43
      Ja mam wrazliwe stopy i niestety duzo odciskow, z najgorszymi poradzilam sobie
      przykladajac rozgnieciony czosnek zaklejony plastrem. Codziennie, ze dwa
      tygodnie i bardzo mi pomoglo. Tylko ze cuchnie strasznie wiec siedzialam na
      balkonie z tym specyfikiem ;-)
      • Gość: małami Re: Ah te stopy :/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 22:04
        Joe, chciałam Cię zapytać jak dokładnie stosujesz tą maść Keratolan. Na całe
        stopy, czy tylko na odciski?? Bardzo proszę o "przepis" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka