Dodaj do ulubionych

jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t

IP: *.tvk.torun.pl 10.05.06, 11:30
Obserwuj wątek
    • Gość: sprawdzone :) Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: 57.66.193.* 10.05.06, 12:05
      www.montignac.com.pl/CMS/
      jak zaczniesz stosowac sie do metody Montignaca to w pierwszym tygodniu na 90
      % zgubisz 2 kg :))
      powodzenia
      • Gość: Ewa Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:10
        0 słodyczy, wszelkiego chleba, ryżu, makaronów, warzyw i owoców. Jedz ryby,
        jajka, mięsko, wędliny, sery, jogurty naturalne. W ten sposób doprowadzisz
        organizm do stany ketozy, czyli organizm będzie miał mało węglowodanów, więc
        będzie korzystał z tłuszczu nagromadzonego w organiźmie. Chudnie się np. bardzo
        szybko ok,4 kg na tydzień. Po tyg możesz wprowadzic po woli warzywa i owoce,
        ale te nieskowęglowodanowe (żadnych jabłek i bananów). Ja osobiście nie
        wprowadziłam przez miesiąc owoców, tylko warzywa. Schudłam wtedy 13 kg/m-c, bez
        żadnych ćwiczeń. Dużo zielonej herbaty i wody!Żadnej kawy, bo ona podnosi
        poziom cukru (glukoza), to tak, jakby do organizmu dostałe się duży zastrzyk
        węgli. Taką dietę tzw low-carb stosowała np. Beyonce, z powodzeniem
        Co najważniejsze, jak jesteś na ketozie, to nie czujesz głodu, a spalasz
        tłuszcz. jest bowiem udowodnione,że to tłuszcz zaspakaja głód, a nie węgle-po
        nich chce się jeszcze więcej jeść. I nie możesz mieć załamania. Np Atkins
        mówił: jeden raz w czasie ketozy zasmakujesz zcegoś węglowodanowego, a głód
        powraca. Niestety.
        Ale warto jest się cieszyć szczupłą sylwetką.
        Ja jeszcze dodam,że po zakończeniu miesięcznej kuracji na śniadania
        wprowadzilam płatki zbożowe (do pieczywa jakoś tak podczas diety nabralam
        wstretu, choc to uwielbialam), na obiad kasza gryczana, slodycze zamienilam na
        owoce, czekolade jem tylko i nic nie przytylam. Stoje w miejscu.

Dziewczyny, jak bardzo postanowicie sobie, ze tym razem to się uda to
        wytrwacie. I nie myslcie,ze np caly miesiac, to wy tak nie wytrzymacie. Myślcie
        o kazdym dniu,żeby go właśnie przetrwać, a uda się.

Pozdrawiam
        • Gość: kika Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:13
          to jak wyglądają przykładowe posiłki?? możesz napisać też bym chciał się pozbyć
          troszkę siebie :-)
        • virtuosska Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 10.05.06, 13:23
          podnoszę wątek...tez mnei bardzo interesuje to co napisałaś, możesz podać
          przykładowy przepis na sniadanie, obiad kolację???? będę wdzięczna!
          pozdraiwam!:)
          • koka04 Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 10.05.06, 14:01
            A ziemniaki można jeść ??
            • Gość: Majka Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 14:42
              Ja stosuję Montignac i schudłam w tydzień 1 kg :) Ale mam do schudniecia tylko
              4-5 kg więc wolę powoli, wtedy jest to trwalsze i nie ma efektu jojo.
              Absolutnie nie można jeść ziemniaków!! One z diety powinny byc w ogóle
              wyeliminowane, zawierają taki zestaw skłądników który powoduje tycie. Jest to
              fajna dieta i naparwdę mało odczuwa się głód. Trzeba pilnować aby nie łączyć
              węglowodanów z tłuszczami, odczekać od posiłku tłuszczowego do weglowodanowego 4
              godziny a od węglowodanowego do tłuszczowego 3 godziny. I bardzo ważne - nie
              głodzić się! Gdy nie jemy zwalnia się przemiana materii i potem tyjemy po
              przysłowiowej sałacie ;) Trzeba jeść min 3 razy dziennie (ja jem 4), co 3-4
              godziny. Organizm "wie" że za jakiś zcas dostanie pokarm i nie magazynuje wtedy
              zapasów.
              • gwiazdkaaa Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 10.05.06, 15:06
                jak mialabym jesc co 4 godziny to dopiero wtedy bym sie glodzila.. jedwo
                wyrabiam co 3... zawsze glod mnie zzera :(
                • Gość: nell Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.eranet.pl 12.05.06, 18:34
                  a podczas takiej DIETY (jestem 1raz na diecie - o zgrozo od zeszłego roku
                  przytyłam ok 10kg) jak dbacie o ciało?
                  Ja codziennie robie peeling, wcieram zel przeciw cellulitowi i masuje cialo
                  magicznym przedmiotem...co jeszcze?!
              • Gość: carolina co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi IP: *.chello.pl 10.05.06, 16:37
                chyba, ze zjadasz kilka kg. dziennie - macie tutaj - Mity i fakty dotycz ace
                odżywiania:
                www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=101
                "Ziemniaki tuczą, ryż nie. Nieprawda. Ugotowany ryż ma 125 kcal w 100 g, a
                ugotowane ziemniaki tylko 80 kcal. Poza tym ziemniaki są dwukrotnie bogatsze od
                ryżu w potas."
                • aquarius1980 Re: co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi 10.05.06, 18:11
                  NIe chodzi o to ze tuczą same w sobie.
                  Ziemniaki mają wysoki indeks glikemiczny, czyli po ich spożyciu następuje
                  szybki i silny wzrost stężenia glukozy we krwi co sprzyja tyciu.
                  • Gość: mk Re: co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 00:22
                    Ryz przetworzony, czyli ten co sie szybko gotuje, tez tuczy. Mozna bez obaw
                    jesc ryz normalny, czyli taki, ktory gotuje sie ok.40 min
                  • wild_daffodil Re: co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi 12.05.06, 12:59
                    Ryz ma jeszcze wyzszy indeks.Kasza - optymalny.
                    • Gość: zaintrygowana help! :) IP: *.eranet.pl 12.05.06, 18:51
                      zainspirowałyscie mnie! jak nie wiem! jestem na diecie od niedzieli i w sumie
                      nie czuje nic poza glodem...
                      ale mam pytania!
                      1) czy mozna jesc KASZE?
                      2) co z chrupkim pieczywem?
                      3) sery?! przeciez one sa tluste...
                      4) co z mlekiem (uwielbiam platki nestle fitness i .. co? moge?!)
                      CO JESZCZE MOZNA JESC?? napisze jakie sa wasze doswiadczeni

dzięki i pozdrawiam z pieknego Sopotu

(ps moze z wasza pomoca za miesiac bez kompeleksów wyjde na plaze? moj
                      mezczyzna bylby zachywcony ... ;))
                      • Gość: carolina Re: help! :) IP: *.chello.pl 12.05.06, 21:50
                        zajrzyjcie tutaj:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=41573076&wv.x=2&a=41703617
                • Gość: Majka Re: co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 00:44
                  Karolina poczytaj sobie o diecie Montignac, to nie chodzi o ilość kalorii w
                  ziemniakach ale o ich skład. Zawierają skrobię i weglowodany, to zestawienie
                  powoduje tycie. Zobacz jak wyglądają Amerykanie, którzy zażerają się frytkami
                  :)) Poza tym ziemniaki mają niewielką ilość jakichkolwiek witamin, można się bez
                  nich obyć, sa wartościowsze warzywa.
                  Ryż w umiarkowanych ilościach nie tuczy. Ale z węglowodanami generalnie trzeba
                  uważać, nawet z owocami.
                  • skinnycow Re: co za bzdura! "ziemniaki tuczą" - hihihi 21.05.06, 23:26
                    Amerykanie nie tyja od ziemniakow ale od tluszczu w ktorych smazy sie frytki!
                    Ziemniaki zawieraja cenny potas. Jak zjesz jednego ziemniaka na dzien to
                    gwarantuje ze nie przytyjesz. Najlepsza dieta to mz
        • Gość: mk Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 00:20
          I tak Ewa opisala w uproszczeniu pierwsza faze Montignaca
          • aquarius1980 Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 11.05.06, 09:06
            Hmmm grubo się mylisz.
            Jeśli uważasz że tak wygląda dieta Montignaca to wcale nie znasz jej zasad.
        • Gość: zapytajka Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.BRZEG.Korbank.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:37
          a jakie to są warzywa niskowęglowodanowe???

czyli co w takim razie jest najbezpieczniejsze?
      • myshen82 Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 12.05.06, 11:54
        potwierdzam - jestem po 2,5 tygodniach na montignacu i schudłam 3 kilo.
    • Gość: agusia Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 15:27
      Ja sie odchudzam 30 dni i zgubiłam 9 kg. Ale nic nie jem:( Pije tylko wode
      herbate...ćwicze ehhh Dzis mam załamanie ...głodna jestem i głowa mnie boli
      • Gość: carolina do agusi - IP: *.chello.pl 10.05.06, 16:34
        załózmy, że wierz e w to, że NIC nie jesz - czy przyjmujesz jakieś suplementy?
        • Gość: agusia Re: do agusi - IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 16:41
          Zaręczam Ci że nie jem nic...dzisiaj moj jadłospis:
          -2 litry wody
          -kubus soczek
          -kawa i herbata
          -wieczorem pewnie szklanka goracego mleka lub bulionu lub kefir
          Moj organizm ma fatalna przemiane materii. Leczylam sie, bylaw w szpitalach u
          dietetyków i nic . Postanowiłam wziąć swój organizm głodem i ćwiczeniami.
          Do tego przyjmuje witaminy, chrom, żelazo. a+e
          Pozdrawiam
          • Gość: no name Re: do agusi - IP: *.4web.pl 10.05.06, 16:45
            Jeśli piejsz bulion lub mleko to jesz:) A tak szczerze mówiąc powiedz mi, po
            jaka cholere ci taka nonsensowna dieta? Nawet jeśli łykasz zelazo ono sie nie
            wchłania , bo nie przyjmujesz witaminy C (zreszta nawet z hemopfeu dla
            anemików :) wchłania sie tylko część, a nawet jesli łykasz witaminy to one i
            tak sie nie wchłaniają, bo witamina A+ E wchłania sie tylko w obecności
            tłuszczu. Także powiedz mi, po co ci taka zabawa ?
          • Gość: carolina Re: do agusi - IP: *.chello.pl 10.05.06, 16:48
            jeśli pijesz bulion gotowany na warzywach i na mięsie to wszystki jest ok. -
            witaminy rozpuszczalne w tłuszczach dadzą sobie radę, bo jest w bulionie
            tłuszcz z mięska :) Jeśli masz takie problemy to mogę polecić Tobie
            fantastyczne forum - istna skarbnica wiedzy -(sportowe forum dyskusyjne)
            www.sfd.pl - dział -odżywianie lub /i fitness.
            pozdrawiam Cię :)
          • Gość: carolina ps. uważaj na soki- IP: *.chello.pl 10.05.06, 16:49
            sprawdzaj zawartość cukru - w Twoim przypadku należy postawić na więcej białka,
            mniej cukrów - a tych w sokach jest mnóstwo!!!
            ps. ja bawiłam sie w wyciskanie owocow :)
            • Gość: agusia Re: ps. uważaj na soki- IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 16:56
              Na pytanie po co mi ta dieta..odpowiadam:
              Odchudzałam się racjonalnie przez 3 miesiace stosując sie do konsultacji
              dietetyka i co....ani 1 kg nie spadł. Miałam dość i stwierdziłam, że albo moja
              tusza albo ja...byłam tak wściekła, że się zawzięłam i koniec...
              Dzięi za dobre rady i pozdrowienia..chyba każda dziewczyna chce założyc w swoim
              zyciu dopasowana bluzeczke lub krotka spodniczke. Mnie to jeszcze nie było dane:
              ( wiec do tego bede dazyc:)
              Na soki uważam:) zreszta jak na wszystko:) Dzięki za link
              Buziaki
              • Gość: no name Re: ps. uważaj na soki- IP: *.4web.pl 10.05.06, 17:00
                Ale pzreciez kiedyś będziesz i tak musiała zacząć jeść i to może sie żle
                skończyć - rzucisz sie na jedzenia jak oszlała.

A moze po prostu dietetyk dobrał ci zła dietę - to nie tak, ze wszystko trawi
                sie wolno, po prostu kazdy co innego trawi szybko i na czymś innym tyje, to
                trzeba indywidualnie dobierać. Wg mnie takim odchudzaniem robisz sobie wiele
                złego, ale to już inna sprawa.

A co do poziomu cukru - hm...może nadejść taki dzień, ze beda zbierać cie z
                ulicy , bo bedziesz mieć tak niski poziom cukru.
                • Gość: mk Re: ps. uważaj na soki- IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 00:24
                  No Name ma racje - taka drastyczna dieta to prosta droga do bulimii lub
                  anoreksji.
                  • Gość: Majka Re: ps. uważaj na soki- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 00:49
                    Ja Agusi prorokuję, że gdy skończy dietę i głodówkę i zacznie normalnie jeść to
                    nadrobi te kg z nawiązką. Głodowanie to nie ejst sposób na odchudzenie, za to
                    idealny sposób na efekt jojo. Organizm się doskonale przestawia na minimalną
                    ilość kalorii i gdy dostanie ich więcej to zaraz robi zapasy na ciężkie czasy :)
      • mikams75 Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 10.05.06, 16:58
        a nie obawiasz sie, ze po takiej diecie bedziesz miala jeszcze wieksze klopoty z
        przemiana materi i efekt jojo?
        • Gość: agusia Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 17:04
          Kochane kobietki,
          Wiem, że wszystkie macie rację..ale ja odchudzam się bezustannie od 10 lat.
          Lekarze, dietetycy...i dopiero teraz jak stosuje tak drastyczne srodki są
          jakies efekty. Generalnie mam gdzies to co bedzie potem. Chce chociaz raz być
          normalna...
          • Gość: carolina Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.chello.pl 10.05.06, 17:08
            a ja jestem z Tobą- kiedyś też zastosowałam dość drastyczną metodę - ale od
            tamtej pory nie mam już problemów- i nie żałuję- wspierałam się suplementami
            itp.
            Przeciez nikt nie mówi, że Agusia będzie głodować do końca życia :)
            Chodzi chyba o to, że sama chce dojść do właściwego sposobu odżywiania - a
            jeśli jest zdrowa, to kilkanaście dni na płynach jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
            • magdaksp Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t 10.05.06, 17:12
              dajcie dziewczynie spokój.ja ją doskonale rozumiem.pozatym jest zarówno wielu przeciwnikó jak i zwolenników głodówki.ja naleze do tych drugich bo inne diety na mnie nie dzialaja.
              • Gość: agusia Dziękuję za wsparcie :) IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 17:18
                Dzięki za wsparcie. Wierzcie lub nie ale TO NAPRAWDE WIELE ZNACZY DLA
                ZDESEROWANEJ:-)
                Buźka
                • Gość: carolina agusia - proszę o IP: *.chello.pl 10.05.06, 18:55
                  raportowanie - jak Tobie idzie :) i nie zwracajmy uwagi na prowokantki :)
                  • Gość: agusia Re: agusia - proszę o IP: *.devs.futuro.pl 11.05.06, 08:59
                    Carolinko:) dziś rano znowu kilogram mniej:)
                    • Gość: carolina Re: agusia - proszę o IP: *.chello.pl 11.05.06, 14:15
                      Gratuluję :)) ja mam dzis dzien octowych przetworów- muszę zgubić 4kg -chce to
                      zrobić przez 6 tygodni:)

Pozdrowienia :)
                      • Gość: agusia Re: agusia - proszę o IP: *.devs.futuro.pl 11.05.06, 14:57
                        trzymam mocno kciuki. Ja sie wlasnie dowiedzialam ze mam zlot absolwentow, na
                        ktorym bedzie moj narzeczony z zona...lepszej motywacji nie ma:) Dieta trwa!!!
                        :))))
                        Łączę się w cierpieniu:)) i pozdrawiam:))))
                        • ewullina Re: agusia - proszę o 15.05.06, 17:03
                          Super motywacja!Niech były narzeczony żałuje!
                    • iluminacja256 Re: agusia - proszę o 12.05.06, 13:15
                      Carolinko:) dziś rano znowu kilogram mniej:)

owszem , wody i tkanki miesniowej:P
    • Gość: em co na przyspieszenie przemiany materii - tabletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:02
      wiem, że w diecie najważniejszy jest ruch i właściwe odżywianie.
      ale mi chodzi o coś, co przyspieszy przemianę materii - taki wspomagacz...
      istnieje w ogóle coś takiego? ;)
      • zoe28 Re: co na przyspieszenie przemiany materii - tabl 11.05.06, 00:28
        Gość portalu: em napisał(a):

> wiem, że w diecie najważniejszy jest ruch i właściwe odżywianie.
        > ale mi chodzi o coś, co przyspieszy przemianę materii - taki wspomagacz...
        > istnieje w ogóle coś takiego? ;)

Polecam czerwoną i zieloną herbatę, ale taką prawdziwą liściastą. Czerwoną można
        pić kilka razy dziennie, naprawdę pomaga w przemianie materii. Wypróbowałam i
        teraz namiętnie piję.
        • Gość: em herbaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:42
          zoe28 napisała:
          > Polecam czerwoną i zieloną herbatę, ale taką prawdziwą liściastą. Czerwoną możn
          > a
          > pić kilka razy dziennie, naprawdę pomaga w przemianie materii. Wypróbowałam i
          > teraz namiętnie piję.

Czerwoną herbatę piję już bardzo dłuuuugo, jednak dotychczas piłam taką w
          torebkach. Kiedy wreszcie mnie oświeciło, że jednak lepsza będzie liściasta,
          przerzuciłam się właśnie taką. Mam czerwoną herbatę z Bio Active, może być?
          Niestety, żadnych efektów po czerwonej herbacie nie widzę :/

Ile dziennie filiżanek/kubków pijesz?

A zielona okropnie mi nie smakuje :/
          Może znacie jakąś dobrą-smaczną zieloną herbatę?
          • Gość: xgdf re 2 kilo w tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:32
            momencik momencik
            nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale już po pierwszej wiedziałam, ze coś jest
            nie tak
            jeśli chcesz schudnąć kilo w tydzien to niestety, ale tu pomoże tylko drastico,
            jakieś posiłki co 3 godziny herbatki i inne duperelki zostawcie sobie na
            racjonalne zrzucanie wagi a nie na sytuację kryzysową :)
            takie zbijanie na wadze nie jest zbyt mądre i zdrowe, ale każdy ma czasem
            potrzebe i w to nie wnikam :D
            jeśli chcesz schudnąć no to polecam drastico, śniadanie, ew 2 śniadanie i to by
            było na tyle na cały dzien, zero masła, same chude rzeczy, i do tego jakiś
            umiarkowany wysiłek fizyczny i powinno być git
            ale nie liczmy na to że po powrocie do dawnych nawyków żywieniowych to 2 kilo
            nam nie przybędzie, bo przybędzie i to szybciej niż w tydzien i więcej niż 2 kg :D
            • Gość: Roma Re: re 2 kilo w tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:49
              to największa bzdura diet, co napisałaś. Prawda jest, iz: Tłuszcz nie tuczy,
              tuczą węglowodany!!!
              • iluminacja256 Re: re 2 kilo w tydzien 12.05.06, 13:13
                Bez węglowodanów, to byśmy nie zyli. Nie węglowodany tuczą, ale weglowodany
                proste łaczone z tłuszczem - zwykły cukier, ciasta, kluchy z sosem, biały
                chleb. Nie widziałam jeszcze nikogo otyłego zyjącego na diecie - ciemny chleb,
                ciemna kasza,mąka razowa i własnei te nieszczęsne ziemniaki , odsadzane od
                czci i honoru, a po prostu żle łączone w Polsce w mięchem i sosem,.
          • Gość: asica33 Re: herbaty IP: *.iweb.pl 11.05.06, 20:53
            spróbuj zielonej cytrynowej
          • zoe28 Re: herbaty 11.05.06, 22:59
            Jak widać każdy organizm inaczej reaguje. Ja piję czerwoną herbatę od miesiąca,
            kilka filiżanek dziennie i widzę efekty. Kupuję ją w herbaciarni na wagę, ale
            myślę , że Bio Active też jest dobra.
            Jeśli chodzi o zieloną, to poszukaj może mieszanek, bardzo dobrze smakuje
            zielona z kaktusem lub ananasem. Polecam wizytę w herbaciarni, znajdziesz tam
            całe mnóstwo alternatywnych i łagodniejszych smaków zielonej herbaty.
            Oczywiście życzę powodzenia i trzymam kciuki !
            Pozdrawiam
            • Gość: em Re: herbaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:05
              Dzięki za odpowiedź.
              Będę więc polowała na jakąś (mam nadzieje, że wybiorę dobrą) zieloną herbatę :)
              Pozdrawiam
    • Gość: carolina Cześć Agusia :) IP: *.chello.pl 12.05.06, 13:23
      noo- jak zlot - w dodatku z możliwością spotkania byłego - to musisz
      błyszczeć :)
      Ja niedawno spotkałam swojego ex - całe szczęście - coś mi podpowiedziało,
      żeby -opuszczając działkę mojej Babci - zrobić sobie makijaż :)))
      Pozdrawiam :))
      PS.
      Podaję tu liknki dla Dziewczyn, które toczą boje o to, co tuczy - a tuczy
      przede wszystkim nasza nieznajomość swojego organizmu i zasad odchudzania :)
      10 przykazań żywieniowych: www.sfd.pl/temat209117/
      Jak schudnąć w 30 dni: www.sfd.pl/temat169521/
      Indeks sytości : www.sfd.pl/temat171367/
      najczęściej pomijane prawo odchudzania: www.sfd.pl/temat174827/
      • Gość: kate128 kilo Re: Cześć Agusia :) IP: *.serv / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:49
        próbowałam już wszystkiego i najlepiej pomógł mi ryż,w ciagu 3 miesiecy
        schudłam 64 kilo i teraz juz tylko krok dzieli mnie od szczupłej figury:)
        pozdrawiam!ALBO NAJLEPIEJ JEST SIE ZAPISAĆ DO "CHCE BYĆ PIĘKNA "I TAM BEZ
        ŻADNYCH WYSIŁKÓW ZROBIĄ Z NAS LASKI ŻE HEJ! CHYBA TAK ZROBIE BO JUŻ MI SIE CHCE
        TYM RYŻEM RZYGAĆ,TO JEST OKROPNE!!!!! WYGLĄDA JAK ROBAKI ŁE
        • Gość: agusia Re: Cześć Agusia :) IP: *.devs.futuro.pl 15.05.06, 10:05
          Nie załamuj się!!! Jeszcze troszkę!!! :)
        • Gość: tofik2005 Re: do kate128kilo IP: 62.29.136.* 17.05.06, 09:09
          bardzo proszę podaj dietę na której byłaś. Błagam bardzo potrzebuję pomocy dla
          córki
          • Gość: carolina Re: do kate128kilo IP: *.chello.pl 17.05.06, 13:25
            Tofik 2005 - zajrzyj pod linmi, które zamieściłam w tym watku:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=41573076&wv.x=2&a=41703617
      • Gość: agusia Re: Cześć Agusia :) IP: *.devs.futuro.pl 15.05.06, 10:05
        Hej,
        Odchudzania ciąg dalszy:) Pozdrawiam serdecznie:)
        • Gość: carolina Re: Cześć Agusia :) IP: *.chello.pl 15.05.06, 13:03
          witam Cię :) jak się czujesz? jakieś zmiany w diecie? :))
          Zostało mi 14 dni, żeby spaść w dół o jeden rozmiar :))
          • Gość: agusia Re: Cześć Agusia :) IP: *.devs.futuro.pl 15.05.06, 15:08
            Carola braaawooooooo!!!! Trzymam za Ciebie kciuki!!!! Zapraszam Cie na moje gg
            dla podtrzymana kontaktu 400389:)
            Pozdrawiam
            • Gość: Majka Re: Cześć Agusia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:20
              Hurra, dzis się zważyłam, waga dalej spada!:) 1,5 kg po 1,5 tygodniu, czyli kg
              na tydzień. W miesiąc schudnę tyle ile chcę. A wczoraj nażarłam się lodów bo nie
              wytrzymałam ;) Myślę że będę stosować takie coś - raz w tyg jem to na co mam
              ochotę w takich ilościach aby się nasycić. Wtedy łatwiej wytrzymać na diecie a
              jeden taki dzień na tydzień nie ma znaczenia dla całości i i tak się chudnie :))
              Polecam.
              • Gość: Dorota Re: Cześć Agusia :) IP: *.range81-158.btcentralplus.com 16.05.06, 01:32
                Diety sa do dupy, jak mozna jesc co 3 godziny?NIgdy nie bylam na diecie,
                szczerze mowiac, i jak czytam o tych rekomendacjach, zeby jesc 6 razy dzienie
                to zdrowy rozsadek mnie zniecheca.Kiedy niby mam jesc?w autobusie , na
                wykladzie, na silowni czy po drodze z jednego miejsca do drugiego?I co mam ze
                soba nosic w pudeleczkach zapakowane posilki*6?
                czasami mam takie napady, oh bede na diecie, ale to jest takie skomplikowane!
                Zawsze trzeba sie martwic o to co zjesc i zeby bylo zdrowe. Jak wy to robicie z
                tym zdrowym odzywianiem??
                • carolinascotties Re: Cześć Agusia :) 16.05.06, 01:46
                  to rzeczywiście trudne - 6 posiłków dziennie - ale z moich obserwacji wynika,że
                  daje najlepsze efekty - dieta np. wysokobiałkowa i ruch przez duże R - jednak
                  trzeba byłoby wziąć wolne od wszelkich obowiązków, nie mówiąc już o zajęciach,
                  czy pracy :))
            • Gość: carolina Re: Cześć Agusia :) IP: *.chello.pl 16.05.06, 01:55
              Agusia - zarejestruj się tutaj - będziemy się kontaktować mailowo :)
              Na GG pewnie, że do ciebie zajrzę - jednak teraz jestem w trakcie pisania pracy
              licencjackiej i staram się jak najmniej czasu spędzać w internecie ;))
              Pozdrawiam kolorowo!!!
              • zoe28 Re: Cześć Agusia :) 16.05.06, 02:18
                Dziewczyny, sercem jestem z Wami :) Co prawda nie jestem na diecie, ale
                radykalnie zmieniłam nawyki żywieniowe i powolutku zbijam kilogramy. Nie zależy
                mi na radykalnym chudnięciu, ale na poprawie samopoczucia i co za tym idzie
                ogólnej kondycji organizmu. Efekty widać, czuję się z tym świetnie i wiem, że warto.

P.S Kupiłam sobie parowar - polecam !!!
                Trzymajcie się dzielnie !
                Dobranoc :)
                • carolinascotties witaj zoe28 :)) 16.05.06, 02:22
                  O tak - parowar to świetna sprawa - kilka razy przywitał mnie cieplutkim
                  mięskiem i warzywami - kiedy padnięta wracałam z wykładów :)
                  Mogę zapytać - jaki masz parowar?
                  • zoe28 Re: witaj zoe28 :)) 16.05.06, 02:24
                    Tefal Vitamin+

Teraz już naprawdę uciekam i oczywiście przesyłam buziaki dla maluszków :)
                    • carolinascotties Re: witaj zoe28 :)) 16.05.06, 02:26
                      Szkociki dziękują za buziaki - pozdrawiamy psiutkowo ; My też mamy Vitamin +
                      Dobranoc:)
                • zoe28 Carolina :) 16.05.06, 02:22
                  Jeszcze słówko do Ciebie :)
                  Kiedyś rozmawiałyśmy w wątku o herbatach i wspomniałaś wtedy o czerwonej
                  herbacie - wielkię dzięki bo od tamtego czasu spijam kilka filiżanek dziennie i
                  zauważyłam poprawę w przemianie materii,a do specyficznego jej smaku można się
                  przyzwyczaić.
                  Jeszcze raz dziękuję i życzę Ci dobrej nocki :)
                  ...i już mnie nie ma
                  • carolinascotties bardzo się cieszę :) dobranoc :)) n/t 16.05.06, 02:24

• Gość: scayla Re: Carolina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:36
                    nie zauwazylas czasem aby po czerwonej herbacie zaczely Ci wyskakiwac na twarzy
                    rozne kroski jakich wczesniej nie bylo? Ja tak mialam dlatego sie zastanawiam
                    czy to mozliwe ze po herbacie czerwonej.
                    • Gość: carolina Re: Carolina :) IP: *.chello.pl 16.05.06, 17:46
                      po czerwonej herbatce nic mi nie wyskakuje - a jaką dokładnie pijesz ? Ja piję
                      liściastą - nie jest wzbogacana żadnymi aromatami -waniliowymi itp.
                      To fakt, że ciężko jest się przyzwyczaić do jej smaku - ale działanie
                      wynagrodzi cały trud :)
                      • Gość: scayla Re: Carolina :) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 16.05.06, 18:45
                        hmm ja mam w torebkach z herbapolu.Musze kupic lisciastą i ją wyprobowac.
                        Jakiej firmy pijesz?
                        • Gość: carolina Re: Carolina :) IP: *.chello.pl 17.05.06, 00:48
                          Ja swoją kupiłam w China Town w NY - w ubiegłym roku - jest w takich metalowych
                          puszkach - ale wiem, że w herbaciarniach mają prawdziwą - czerwoną herbatę ;
                          Nie ufam herbatom w torebkach - myślę, że liście lepiej spełniają swoją funcję
                          oczyszczającą -
                          Jeśli jestes zainteresowana herbatami, czy adresami gdzie można je dostać -
                          wejdź na to forum - chyba trzeba być zalogowanym -
                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12124
              • agaos2 Re: Cześć Agusia :) 16.05.06, 10:46
                to ja:) agusia:) Zarejestrowałam sie.
                • Gość: kasia macie jakiś pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:27
                  Przeczytałam ten wątek i uważam,że może wy coś wymyślicie.
                  Chciałabym zrzucić tak 3-4 kg. Racjonalne zywieni to podstawa. Może powiecie mi
                  jak w takiej rzeczywistosci zgubić te kilogramy, może coś poradzicie, może
                  pdoacie jakiś przykład posiłków.
                  Wstaję rano, robię sobie kanapkę lub dwie do pracy ( kajzerki z wędliną i
                  warzywami), biorę jakiś owoc,ewentualnie jogurt. Idę do pracy, zjadam kanapkę
                  piję herbatę, potem owoc, i kolejna kanapka, piję wodę. tak do godziny 17-ej.
                  Nie mam pracy kuchnmi, czyli miejsca gdzie mogę coś podgrzać. jedynie co mmay to
                  czajnik bezprzewodowy.
                  Wracam do domu jest 18-sta, więc zjadam ostatni posiłek (czasme coś gotowanego,
                  czasem jakieś kanapki) to wszystko.
                  Nie wiem jak ułożyć dzień i planżywieniowy by było dobrze. Poradźcie!!!!
                  • Gość: lezka_dla_cieniow_ Re: macie jakiś pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:02
                    Przede wszystkim - NIGDY nie ejdz owoców po zasadniczych posiłkach, zrobisz
                    lepiej jak zjesz je przed i odczekasz chociażby 15 minut! Sprawdzane przez wiele
                    pokoleń :P Poza tym - ŻADNYCH kajzerek! pieczywo tylko pełnoziarniste lub razowe
                    (uważaj na skład- karmel to po prostu palony cukier, którym zabarwiane są
                    chleby, a jeśli nawet trafisz na takie - lepsze to niż pszenne bułki - przemiana
                    materii poprawi Ci się niebotycznie!) Dodatkowo - ćwiczenia (jeśli amsz siłę i
                    czas - ja nie mam pierwszego :P poza tym chęci, więc nie ćwiczę, choć może
                    powinnam) i SOKI (dzięki nim wypróżniam się nawet 3 razy dziennie!! to dla mnie
                    ogromny sukces!!), ale soki bez cukru!! robiony w domku przes sokowirówkę!!, z
                    marchwi (i ew. dodatków, takich jak buraki, jabłka, seler, pietruszka -
                    proporcje i składniki to sprawa indywidualna!) Jeśli nie masz sokowirówki rób
                    sok z grejfrutów, wycisnąć może każdy. Do pracy możesz robić sobie w plastikową
                    butelkę i np uzupełniać wodą. A naczczo WODA STRUKTUROWANA. Nie chce mi się
                    pisać na nią przepisów. Może znajdziesz coś w niecie.

TE ZASADY SĄ GWARANCJĄ SCHUDNIĘCIA RACJONALNIE (NIE SZYBKO< NIE WOLNO< A W SAM
                    RAZ) TYCH KILKA KILOGRAMÓW

I jeszcze jedno - żadnych słodyczy!!!!!!! ŻADNYCH!!!
    • Gość: pijawka Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:37
      proponuje tydzień alkoholowego ciągu...
      wtedy można zgubić nawet więcej niż 2 kg...
      • Gość: kasia Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:16
        Ze słodyczami nie mam problemu oczywiście czasem bardzo chce mi się czegoś
        słodkiego ,ale to rzadko i w niewielkich ilosciach. No właśnie,ale co ja mam w
        koncu jeść w tej pracy? Chciałam jeszcze dopytać o pieczywo, czyli powinnam jeść
        bułki jakieś razowe, czy z jakimiś nasionkami????? dziękuję za informację o tych
        owocach, owoc traktoałam raczej jako osobny posiłek.
        Co do ciągu alkoholowego, to prawdopodobnie bym umarła (nie przepadam za
        alkoholem zwłaszcza w takich ilościach).
        proszę jeszcze o jakies rady
        • Gość: lezka_dla_cieniow_ Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:48
          bułki to ja bym zupełnie odstawiła -razowe czy nie, kaloryczne są bardzo (ich
          jedyna zaleta to to, że trawią się szybciej niż te pszenne), co do chlebów
          polecam pełnoziarniste, zaciemniane naturalnym zbożowym zaciemniaczem (uważnie
          czytaj skład!!)
          • Gość: kasia Re: jak zgubić 2 kg? w tydzień? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:09
            a moze mozecie mi polecić jakieś pieczywo, które jest ok (oprócz wazy).
    • Gość: carolina sprawdzona dieta - białkowa IP: *.chello.pl 22.05.06, 01:21
      4 posiłki dziennie- ja jadłam w godzinach 9,13,16 i 19 -
      śniadanie- pół szklanki - otrębów (lub płatków owsianych) z mlekiem i 3 białka
      jajek(moga być ścięte na patelni);
      drugie śniadanie: ryba(lub pierś indyka/ kurczaka)-12o gram, szklanka warzyw, 3
      łyżki ryżu :
      obiad: tuńczyk(pół puszki)-lub dwa plastry chudego mięsa, kromka ciemnego
      pieczywa (albo mały pieczony ziemniak);
      kolacja- twarożek chudy-pół kostki, pomidor lub świeży ogórek;
      W ciągu dnia- min. 2 litry- wody i zielona, czerwona herbata-do woli;
      Moja rada- na początku, aby nie odczuć głodu po takich porcyjkach-przed i po
      posiłku pić szklankę wody, albo herbaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka