Dodaj do ulubionych

Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!!

IP: 212.244.242.* 11.05.06, 10:18
We wtorkowej Rzeczpospolitej.napisali ,ze w płynie tym odkryto grzyby
powodujace nawet ślepote.Ja stosuje ten płyn od ok 10 lat.Teraz ma byc
wycofany i w USA i w Europie......acha, chodzi oczywiście o płyn do soczewek
kontaktowych..co myslicie??/
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! IP: 213.241.34.* 11.05.06, 10:25
      sprawa dotyczyła wersji płynu z MoistureLock produkowanego w USA, a dostępne w
      Polsce wersje są w Włoch i mają być podobno bezpieczne

www.cnn.com/2006/HEALTH/conditions/04/11/eye.fungus.ap/index.html
    • Gość: lulu29 Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! IP: 217.153.136.* 11.05.06, 10:25
      Nie czytałam tego ale cholera ja tez go używam !! na szczescie tylko miesiac i
      przy tym płynie jakosdziwnie mnie oczy swedziały. Wczesniej używałam Solo i
      chyba znowu do niego wróce.
    • Gość: ZSZOKOWANA Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! IP: *.di.com.mt 11.05.06, 10:25
      tak..slyszalam..normalnie szok bo ja tez ten plyn uzywam juz wiele wiele
      lat...wykoncza ta bultle i przerzucam sie na inny...
      • niebieskaa1 Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! 11.05.06, 10:27
        o jezus maria!
        • Gość: ania Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! IP: 212.244.242.* 11.05.06, 11:21
          Niestety piszą ze wersja europejska też jest zagrzybiona i też zostaje
          wycofana...Płyn Solo??..nie znam.To też Bauch&Lomb???..też musze znależć inny..
          • Gość: malenka Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:13
            używałam ok. 2 lata temu. teraz tez przez jakis czas bo nigdzie nie mogłam
            dostac solo ale teraz kupiłam:) i juz nigdy wiecej innego polynu! solo jest
            naklepszy.
    • bzzzk Re: Płym ReNu - czytaliście??????!!!!!! 11.05.06, 14:42
      hmmm, nic złego nie zaobserwowałam jak na razie, choć to mój pierwszy i jedyny
      płyn, od 3 lat używam, ale jak wykończę butelkę, to na pewno kupię inny, jestem
      bardzo podatna na takie rewelacje;) mówicie, że Solo dobry... pewnie spróbuję.
      a! miałam jednak inny kiedyś. Iwear, też w porządku.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka