Dodaj do ulubionych

Zrzuć zbędne kilogramy

• Gość: gruby Re: Zrzuć zbędne kilogramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:53
      zoo_keper: Swieta racja :), tylko to naprawde działa
    • Gość: Karolinka18 Re: Ja to jestem ciasteczkowy potwór IP: *.jezow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:53
      Mam 168cm wzrostu i waze 54kg Mysle ze jest to wiele ...............choc tak
      niewiele sie wydaje Czuje sie zle we wlasnej skórze..... kiedys mialam160cm i
      wazylam 42kg..... Przytylam strasznie I to wszystko przez moja babcie!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: Zrzuć zbędne kilogramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:04
      Eeee tam.Modę na odchudzanie wprowadziło Hollywood.Tam nikt nie wpadł na myśl-
      pokochaj siebie.Ja nie będę podążała za modą.Pilnuję,by już nie tyć do
      niebezpiecznej granicy,ale nie będę głodować i katować się NADMIAREM
      ruchu.Jestem,jaka jestem.I każda z nas powinna tą prawdę zrozumieć.
    • Gość: Benita Re: Zrzuć zbędne kilogramy IP: *.net.euron.pl 05.06.06, 23:23
      Witam. Uważam, że trzeba zadbać o własne ciało chociażby dlatego, że ma nam
      służyć dość długo i popieram akcje związane ze zdrowym trybem życia. Jestem
      żywym przykładem, że bez strasznych wyrzeczeń można doprowadzić się do stanu o
      jakim się marzy, gdyż dwa razy udało mi się zrzucić po 30 kg. Raz, gdy nie
      mogłam już na siebie patrzeć, a drugi po urodzeniu dziecka. Potrzebna jest
      tylko dobra wola, ruch i sławna dieta MŻ oraz zioła na wzmocnienie organizmu.
      Wiara w siebie i cierpliwość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka