Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:21 Witajcie jeśli znacie metodę ćwiczeń pilates,to proszę napiszcie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisowa2 Re: pilates 12.05.06, 12:29 www.pilates.pl/ ?;) ja osobiście bardzo polecam callanetics, jak dla mnie lepszy od pilates. pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pilates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:38 kup sobie shape w tym miesiącu dodali płyte dvd z ćwiczeniami pilates Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibo Re: pilates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:04 Mam pytanko czy ćwiczenia pilates spowodują zwiększenie się mięśni, pytam się dlatego bo jestem bardzo szczupłą osobą i chcialabym zwiększyć swoją tkankę mieśniową, dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzk Re: pilates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:06 w Shape piszą, że "(...) wzmacniają mięśnie i nadają mi ładny, naturalny wygląd, nie powodując ich przerostu." brzmi fajnie:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princka Re: pilates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 08:59 www.pilates.pl/Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisowa2 Re: pilates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:51 Princka, po pierwsze ja juz taki adres podalam, jak czasami poczytacie posty to nic sie nie stanie, po drugie i tak zle wkleilas link...;p no ale podobno licza sie dobre checi Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Re: pilates 14.05.06, 13:04 Pilates bardzo ładnie rzeźbi miesnie i to w krotkim czasie. Natomiast moja instruktorka od pilates przestrzega przed jakimi kolwiek plytami i cwiczeniami z kaset ( w sumie co sie dziwic- konkurencja; P ). Ale całkiem powaznie to chodzi tu o oddychanie prawidlowe. W pilatesie oddycha sie naprezajac wewnetrzne miesnie brzucha-ciezko je na poczatku namierzyc i " uruchomic" ,ale pozniej jest ok. Bardzo lubie pilates- bo nie tylko relaksuje,ale tez bardzo fajnie wplywa na sylwetke ( mozna urosnac kilka cm ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamii Re: pilates IP: *.chello.pl 05.06.06, 21:23 dziewczyny czy znacie jakis klub w Warszawaie gdzie sa prowadzone zajecia pilates ale nie na matach tylko na maszynach??? bylabym bardzo wdzieczna za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: pilates IP: *.k.omnitec.pl 06.06.06, 09:29 Pani Kamii Pani Kamii a ja panią znam chyba :))) czy to aby nie dla pana "M"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamii Re: pilates IP: *.chello.pl 06.06.06, 21:06 oszzzz Ty babo wszędzie mnie znajdziesz;) tak tak dla Pana M. bo nie daje mi spokoju:/ Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: pilates 05.06.06, 23:34 mam zestaw ćwiczeń pt. "Pilates for dummies"- jest świetny- przyznam, że początkowo miałam trudności z koncentracją przy wykonywaniu ćwiczeń - jednak po kilku dniach nauczyłam się ćwiczyć i ciałem i myślą ;) Odpowiedz Link Zgłoś