toolie 06.01.03, 11:11 Mam bardzo puszyste wlosy. Za bardzo. Znacie moze jakies preparaty, ktore je jakos wygladza, zeby byly takie fajnie sliskie. Tylko bez efektu tlustych wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fuga Re: puszyste wlosy IP: *.acn.pl 06.01.03, 13:51 Zostaw je w spokoju. Na pewno sa sliczne z (niestety) z biegiem lat same przestaną byc puszyste po kolejnych farbowaniach .Pozdrawiam (kiedys tez takie miałam i z nimi walczyłam ) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: puszyste wlosy 10.01.03, 22:35 A ile kosztuje ten szampon w salonie? Kupilam go na ebay.de (nawet nie wiedzialam, ze jest wygladzajacy ;-) i jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: puszyste wlosy 11.01.03, 10:51 Nie wiem, ile kosztuje, bo do tej pory używam próbek ,które podostawałam u fryzjera. Ale jest fajny, pododba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
julita37 Re: puszyste wlosy 09.01.03, 23:11 Ja smaruję swoje włoski olejem rzepakowym i mam wspaniałe lśniące włosy na klacie. Nawet mi się tak nie łamią. Buźka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: puszyste wlosy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 17:13 że też ta idiotke wszedzie sie wcina Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: puszyste wlosy 12.01.03, 17:40 Podszywanie się pod Julkę, to wyższa szkoła jazdy, to trzeba umieć! :-) I w jakimś sensie rodzaj... ja wiem? metakabaretu? --------------------------------------- "każde wyjście jest wejściem gdzieś indziej..." Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: puszyste wlosy 10.01.03, 22:27 Ładnie wygładza mi włosy, a też mam puszyste, odżywka do włosów Henna Treatment Wax, do dostania w aptekach. Ważny jest też sposób suszenia: jeśli masz b. puszyste, to nie susz z opuszczoną głową, uczesz grzebieniem gdy włosy są jeszcze mokre, tuż po odciśnięciu ich w ręcznik, a susz kierując suszarkę od góry na dół i przeczesuj włosy co jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś