Dodaj do ulubionych

Mydlo Bambino

IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 08:09
Mozna mycc tymm mydlem skore tlusta i tradzikowa? Nie dostane wysyu pryszczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Mydlo Bambino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:19
      ja myję i bardzo sobie chwalę,a właśnie mam taką cerę,nie mam żadnych nowych
      niespodzianek na twarzy
      • Gość: kinga Re: Mydlo Bambino IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.06, 10:21
        Dzieki:0

Ja mam obawy bo jak wiadomo skory tradzikowej, tlustej nie wolne myc samym
        mydlem bo mozna dostac wytypy.
        • swinka_morska Re: Mydlo Bambino 13.05.06, 11:44
          co mozna dostac? wytypy? wiesz, ja mam skore tlusta, potradzikowa i tez uzywam
          tylko tego mydla, bardzo sobie je chwale, glownie za to, ze jest bardzo
          delikatne, nie wysucza za bardzo (chociaz na to to bym sie nie pogniewala) i
          ladnie sie pieni, duzo lepiej od tych roznych palmolive, fa, etc... no moze
          podobnie do dove, ale jest 3 razy tansze i bardziej wydajniejsze
    • Gość: kasia Re: Mydlo Bambino IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.05.06, 10:23
      ja myje dove i soboe je chwale
      • madfashion Re: Mydlo Bambino 13.05.06, 12:05
        Ja też nie myję skóry mydłem, bo może ją przesuszać nadmiernie, co skolei może
        skutkować pojawieniem się jakiś zmian...
        Z tego też powodu nie myję skóry twarzy zwykłą wodą ...
        • Gość: mika Re: Mydlo Bambino IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:49
          Ja myję różnie raz żelem, raz mleczkiem - i spłukuję potem wodą, a nieraz
          mydłem. Powiem tak: nie zauważyłam, zeby mydło jakoś specjalnie wysuszało skórę
          - w porównaniu do żeli. Mleczka często zapychają mi pory i używam je głównie
          zimą jak mam przesuszoną skórę. Zele, zwłaszcza te które mają głeboko oczyszczać
          pory, często podrażniają mi policzki. A mydło? Jak byłam kiedyś w odwiedzinach u
          rodziny, gdzie mieli wodę ze studni to w ogóle nie musiałam twarzy smarować
          kremem,a skóra na twarzy była gładka. A na co dzien - po umyciu mydłem wysypu
          pryszczy po mydle nie mam, ani uczulenia. Nie jest ani złe, ani rewelacyjne.
          Myślę, ze ważniejsza jest woda, którą się myjemy.
    • mag-ia Re: Mydlo Bambino 13.05.06, 13:45
      Mi po Bambino (zawiera lanolinę) z czasem zaczęła się przetłuszczać cera. Ale do
      reszty ciała jest idealne. Także do higieny intymnej i jako poślizg do golenia

ps. swinko_morska koleżanka miala na myśli wysyp - da się domyśleć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka