Gość: eee IP: *.lub.pl 06.01.03, 15:22 jak z olejku rycynowego zrobic obrzywke do rzes jak go nakladac?czy zeczywiscie pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opaska Re: olejek rycynowy 06.01.03, 16:59 To jesr naprawde dobry sposób na poprawienie stanu rzęś(i brwi!). Ten olejek po prostu nakłada sie na rzęsy, najlepiej na noc. Ja znam 2 sposoby 1.(wyczytany w jakiejs gazecie)wylewam odrobine olejku w zagłębienie dłoni i zmiatam olejek rzęsami 2. używam specjalnej szczoteczki, takiej jak np. od innej odżywki czy zuzytej mascary tylko oczywiście czyściutkiej!!! Podstawowa zasada to nie nałożyć za dużo, bo spłynie do oka i możesz dostać uczulenia, równie uporczywego jak zapalenie spojówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: olejek rycynowy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 18:00 ja tez go stosuje i jest rewelacyjny i przy tym niedrogi.Ja nakladam go szpatulka do ucha na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: olejek rycynowy 07.01.03, 19:25 Dziewczyny,uzywalam olejek przez prawie 2 lata.Robilam to chyba z przyzwyczajenia,bo jakos rzesy mi nie porosly za bardzo!Co prawda przestaly wypadac,ale...nic nie zaszkodzi go uzywac i chyba znow do niego wroce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: olejek rycynowy IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 07.01.03, 22:54 opaska napisał: > (...) > 1.(wyczytany w jakiejs gazecie)wylewam odrobine olejku w zagłębienie dłoni i > zmiatam olejek rzęsami > 2. używam specjalnej szczoteczki, takiej jak np. od innej odżywki czy zuzytej > mascary tylko oczywiście czyściutkiej!!! > Podstawowa zasada to nie nałożyć za dużo, bo spłynie do oka i możesz dostać > uczulenia, równie uporczywego jak zapalenie spojówek. Naljepiej ogrzać olejek w łyżeczce np. nad zaplonym palnikiem w kuchence, tylko króciutko, żeby nie był gorący. Co do nakładania to sposób z zuzytej mascary jest zdecydowanie wygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: olejek rycynowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.03, 10:07 Mozna też olejek wymieszać z kroplą cytryny i czesać rzęsy starą szczoteczką od tuszu, zawsze przed spaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: olejek rycynowy IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 23:27 uzywam go od moze 2 lat i sama nie wiem czy cos mam lepsze rzesy.uzywam, go z przyzwyczajenia..jak mase innych rzeczy:-) Plum Odpowiedz Link Zgłoś