Dodaj do ulubionych

Sally Hansen - czy próbowałyście?

IP: 62.233.217.* 06.01.03, 21:23
Czy próbowałyście preparatów, lakierów wzmacniających łamliwe i rozdwajające
się paznokcie? Jakich dokładnie? Czy warto je kupić? Z góry dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: GONIA Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dyn.optonline.net 07.01.03, 03:26
      • Gość: GONIA Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dyn.optonline.net 07.01.03, 03:29
        PRODUKTY Z TEJ SERII TO NAJWIEKSZA LIPA Z JAKA SIE KIDYKOLWIEK ZETKNELAM NP.
        DLUGOTRWALE LAKIERY Z TEFFLONEN POTRFIA SIE LUSZCZYC JUZ PO JEDNYM DNIU JAK NIE
        PORU GODZINACH .
        • Gość: agda Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: SPLOSP* / 212.244.249.* 07.01.03, 08:35
          Nieprawda. Na moich paznokciach lakier ten utrzymywał się 4 dni, i był to
          rekord wszystkich lakierów jakie uzywałam
    • Gość: crazy_ri Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: 195.116.133.* 07.01.03, 09:35
      uzywalam tylko jednego - preparatu na rozdwajajace sie paznokcie. czasem plytka
      mi sie rozwarstwiala na polowie paznokcia, a Sally H. swietnie je sklejala. po
      kilku godzinach nie bylo sladu! polecam.
    • Gość: Serena Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 09:50
      Używam produktów tej firmy i tylko tej juz od ok. 10 lat (wtedy były dostępne
      tylko w jednym sklepie w Wawie). Uważam że są świetne. Z odżywek najlepsza
    • Gość: fi Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 10:23
      Właśnie pomalaowałam paznokcie jedenym z lakierów. Dla mnie jest bardzo dobry,
      trzyma się ok. 4 dni, łatwo rozprowadza, naturalny kolorek.
    • Gość: oka Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.acn.pl 07.01.03, 11:07
      Używam kleju do pękniętych paznokci. Jest bardzo skuteczny. Potrafi uratować
      taki nadłamany paznokieć i utrzymać płytkę w całości do momentu, aż pazur
      podrośnie.
    • Gość: lili Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:09
      sa dobre :), ale drogie :(

najfajnieszy jest triple actiona, ale tez wzmacniajacy lakier z vit.c
      tego ostatniego jeszcze nie widzialam w Polsce

AA i najfajniesze jest, ze triple action w USA kosztuje 4-5$ a u nas 40-50 zl ;-
      ))))
      Viva polonia
      • mika_1 Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? 09.01.03, 22:59
        Triple Strong - ok 40 zł. Nigdy nic nie działało, a to pomogło i to jak! Ma
        supermocne paznokcie. Natomiast takiego różowego No More Peel czy cos w tym
        stylu, nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka