Gość: Ula IP: 62.233.217.* 06.01.03, 21:23 Czy próbowałyście preparatów, lakierów wzmacniających łamliwe i rozdwajające się paznokcie? Jakich dokładnie? Czy warto je kupić? Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GONIA Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dyn.optonline.net 07.01.03, 03:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONIA Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dyn.optonline.net 07.01.03, 03:29 PRODUKTY Z TEJ SERII TO NAJWIEKSZA LIPA Z JAKA SIE KIDYKOLWIEK ZETKNELAM NP. DLUGOTRWALE LAKIERY Z TEFFLONEN POTRFIA SIE LUSZCZYC JUZ PO JEDNYM DNIU JAK NIE PORU GODZINACH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: SPLOSP* / 212.244.249.* 07.01.03, 08:35 Nieprawda. Na moich paznokciach lakier ten utrzymywał się 4 dni, i był to rekord wszystkich lakierów jakie uzywałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy_ri Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: 195.116.133.* 07.01.03, 09:35 uzywalam tylko jednego - preparatu na rozdwajajace sie paznokcie. czasem plytka mi sie rozwarstwiala na polowie paznokcia, a Sally H. swietnie je sklejala. po kilku godzinach nie bylo sladu! polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serena Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 09:50 Używam produktów tej firmy i tylko tej juz od ok. 10 lat (wtedy były dostępne tylko w jednym sklepie w Wawie). Uważam że są świetne. Z odżywek najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 10:23 Właśnie pomalaowałam paznokcie jedenym z lakierów. Dla mnie jest bardzo dobry, trzyma się ok. 4 dni, łatwo rozprowadza, naturalny kolorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.acn.pl 07.01.03, 11:07 Używam kleju do pękniętych paznokci. Jest bardzo skuteczny. Potrafi uratować taki nadłamany paznokieć i utrzymać płytkę w całości do momentu, aż pazur podrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:09 sa dobre :), ale drogie :( najfajnieszy jest triple actiona, ale tez wzmacniajacy lakier z vit.c tego ostatniego jeszcze nie widzialam w Polsce AA i najfajniesze jest, ze triple action w USA kosztuje 4-5$ a u nas 40-50 zl ;- )))) Viva polonia Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Sally Hansen - czy próbowałyście? 09.01.03, 22:59 Triple Strong - ok 40 zł. Nigdy nic nie działało, a to pomogło i to jak! Ma supermocne paznokcie. Natomiast takiego różowego No More Peel czy cos w tym stylu, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś