Gość: Jess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:12 moze ktoraz z was wie gdzie w Polsce mozna kupic te balsam do ust? oprocz allegro oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaszka Re: Carmex IP: *.icpnet.pl 14.05.06, 14:39 Mają swoja stronkę - www.carmex.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: Carmex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:49 Tylko żeby jeszcze na tej stronie napisali gdzie można go kupić, bo oczywiście sklepu internetowego nie mają :/ Tez poszukuje owego "cuda" od dłuższego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moggie Re: Carmex IP: *.orange.pl 15.05.06, 12:02 i ja! A ktoś może kupował przez net? Jak tak to u kogo? Podeślecie linka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Carmex IP: *.aig.pl 15.05.06, 15:33 Carmex jest rewelacyjny! Zreszta pewnie o tym wiecie. Ja jak na razie kupuje go na allegro (nie wiem czy dobrze pamietam nick - kkoczenasz-lub jakos podobnie). W swojej ofercie ma tez z filtrem, mietowy. Nie mialalam zadnych zastrzezen co do transakcji. Ostatnio kupilam z 5 szt wiec na razie mam zapas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Carmex IP: *.63.jawnet.pl 15.05.06, 21:21 Dziewczyny a dlaczego nie chcecie kupić na allegro? Przecież tam tego pełno i w dodatku w różnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś