Dodaj do ulubionych

rajstopy w sprayu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.06, 16:39
hej, ktoś tego używa? czy rzeczywscie działa? czy jest bepieczne? Łatwo się
zmywa? Czy się "trzyma" skóry? nie rozmoazuje się? czy rzeczywiscie matuje?
(chcę między innymi ukryć "pamiątki" po depilacji)

dzięki

Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: rajstopy w sprayu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.06, 20:12
      • Gość: up! Re: rajstopy w sprayu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 18:49
    • mikams75 Re: rajstopy w sprayu 16.05.06, 19:51
      kiedys psiknelam sie jakims testerem w sklepie i to chyba nigdy nie wysycha.
      Rozmazuje sie, brudzi i mialam wrazenie ze to jak taki fluid do twarzy tylko ze
      nie wsiaka w skore.
      • madfashion Re: rajstopy w sprayu 16.05.06, 20:06
        A ile takie coś kosztuje? jesli nie duzo to zawsze mozna spróbować :)

www.moda.bazarek.pl _________loveFASHION butik
    • Gość: Kaśka Re: rajstopy w sprayu IP: *.0101.adsl.tele2.no 16.05.06, 20:07
      Dla mnie super.Tylko trzeba dobrac kolor.Nie ściera się samoistnie nawet trzeba
      się troche pomęczyć pod prysznicem żeby to zmyć.Siła krycia zależy od ilości
      nałożonych "rajstop".Ja psikam na ręke i wsmarowuje w nogi wysycha szybko.Mam
      Sally Hansen.
      • ag-su Re: rajstopy w sprayu 16.05.06, 22:33
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Dla mnie super.Tylko trzeba dobrac kolor.Nie ściera się samoistnie nawet
        trzeba
        >
        > się troche pomęczyć pod prysznicem żeby to zmyć.Siła krycia zależy od ilości
        > nałożonych "rajstop".Ja psikam na ręke i wsmarowuje w nogi wysycha szybko.Mam
        > Sally Hansen.

Na jak długo wystarcza? Oglądałam w sklepie, zastanawiałam się i nie
        zdecydowałam.. Kosztowało ok. 30 zł (chyba).
        Pozdrawiam
        Agnieszka
    • Gość: malena Re: rajstopy w sprayu IP: *.localdomain / 80.51.252.* 16.05.06, 22:33
      Mam sally hansem i są ok. Nie brudzą, nie podrażniają skóry, matuja i ja też
      ukrywam pod tym pamiątki po depilacji.
      • Gość: kama Re: rajstopy w sprayu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 22:47
        dzięki! to kupuję
      • katka159 Re: rajstopy w sprayu 18.07.06, 19:32
        A MOŻESZ MI DORADZIĆ KOLOR RAJSTOP SALLY HANSEN? MYŚLĘ O KUPNIE MEDIUM, JESTEM
        BLONDYNKĄ Z JASNĄ KARNACJĄ ALE CHCĘ MIEC EFEKT WIDOCZNY OPALONYCH NÓG, CO O TYM
        SĄDZISZ?
        GDZIE ZAOPATRUJESZ SIĘ W AIRBRUSH?
        POZDR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka