Dodaj do ulubionych

naczynka a solarium...!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:00
Dziewczyny , jeste w opłakanym stanie...Mam cere naczynkową, a nogi to już
totalna porażka:(( Raczej nie wyjde juz na plaże w bikini...Słuyszałam ,że
własnie mając tego typu problemy nie powinno si eopalac gdyż to wzmaga i twozą
sie "pajączki"...ciepłe kąpiele tym bardziej..No wieć czy z solarium moge
korzystać?Powiem jeszcze ,że jestem straznie blada a na opalonej skórze mniej
widać ten defekt.
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: naczynka a solarium...!! IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 21.05.06, 11:04
      Solarium też odpada.
      Połykaj Rutinoscorbin i nie zakładaj nogi na nogę.
      • Gość: gocha Re: naczynka a solarium...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:09
        Ale czy Rutinoscorbin pomoże pozbyć sie istniejących już pajączków??Jeżeli nie
        to znasz jakiś sposób???
        • Gość: de-brie Re: naczynka a solarium...!! IP: *.chello.pl 21.05.06, 12:20
          Rutinoscorbin nie pomoże na to, co już jest.Może trochę zapobiegać. Mam problem
          podobny do Twojego, wynikający z genów i innej dolegliwości. Polecam Vitaleg -
          w promocji za 18 zł kupisz zestaw tabletek wzmacnijących naczynia i żel do
          smarowania. To bardzo ważne, zwłaszcza latem. Nawet lekkie, mało dostrzegalne
          opuchnięcie nóg jest już bardzo szkodliwe dla naczyń. Wspaniały, choć droższy,
          jest też żel Lioton 1000. Nie licz, że cokolwiek zniknie, to tylko
          profilaktyka. Piękne nogi można odzyskać dzięki skleroterapii - jęsli nie masz
          innych przeciwskazań.
        • Gość: justy Re: naczynka a solarium...!! IP: 213.241.34.* 22.05.06, 15:51
          > Ale czy Rutinoscorbin pomoże pozbyć sie istniejących już pajączków??
          nie. żadne tabletki ani kosmetyki tego nie zrobią.
          istniejące pajączki usuną tylko zabiegi, a reszta to (ważna) profilaktyka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka