majka_martyna 22.05.06, 21:35 czy stosowanie czanej rzepy pomaga włoskom ???odzywia je,zapobiega wypadaniu ??? podobno czeste stosowanie moze spowodowac wieksze wypadanie(wco akurat nie dowierzam).Prosze poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
distances Re: czarna rzepa 24.05.06, 08:27 U mnie niestety po czarnej rzepie nie bylo zadnych efektow ;( Odpowiedz Link Zgłoś
klaudziol111 Re: czarna rzepa 24.05.06, 18:25 Ja stosowałam czarną rzepe - do przetłuszczających się włosów, zyli tych które szybko tracą świeżość :(. Efektów raczej nie było. Używam Timotei winogrono& cytryna d przetłuszczających się Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: czarna rzepa 26.05.06, 23:39 Stosowałam swego czasu sok z wyciśniętej czarnej rzepy. Dla mnie to była rewelacja - na łojotok i wypadanie. Ale śmierdziało tak potwornie, że szkoda gadać... Sok wcierało się we włosy, włosy zawijało w folię i ręcznik i czekało. Czasem nawet przespałam całą noc w takim turbanie. Potem włoski się myło i były piękne. Ale to wyciskanie soku wymagało naprawdę dużo samozaparcia i determinacji. Kiedyś ją miałam, teraz już by mi się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: czarna rzepa 19.06.06, 23:01 sok z czarnej rzepy jest starym środkiem przeciwko nadmiernemu wypadaniu włosów. Oprócz tego, zawarte w nim związki siarki działają sebostatycznie (przeciwłojotokowo). Oksana Odpowiedz Link Zgłoś