hashimi 24.05.06, 14:09 Pomóżcie mi proszę, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki damskiej w Toruniu, takiej co to doradzi przy doborze fryzurki, ładnie ostrzyże i wymodeluje za przyzwoitą cenę. Zna któraś taką i może polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.eranet.pl 24.05.06, 19:01 proponuje izabele i marcina gornych ja za farbowanie i strzyzenie płace 110 zl. Polecam pAsie i pMarcina Odpowiedz Link Zgłoś
domisiaa2 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 24.05.06, 20:46 hejka ja znam jednego ale jest dosc drogi tojest fryzjer Marcelo facet nazywa sie Marcin Kropiński potrafi doradzic tama słabsza wersja Leszka Czajki do tego kosmetyki gollwell Odpowiedz Link Zgłoś
domisiaa2 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 24.05.06, 20:47 a ulica róg Długiej i Szosy Chełmińskiej koło Molus Cafe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:43 a co myślicie o salonie fryzjerskim Kleopatra? Chodzi mi o luokolor, strzyżenie, był ktoś ? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:07 nie polecam moja kolezanka wyszła z okropnymi włosami do tego czesto zmienia sie personel Odpowiedz Link Zgłoś
black_pearl1 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 25.05.06, 17:34 a gdzie ma siedzibę i jak wygląda cenowo. Chciałabym aby mi dobrał odpowiednią fryzurę - czy doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:53 dzięki Ana.Salon ma swoją stronę w internecie www.kleopatra.com.pl byłam w środku, wygląda profesjonalnie ale wolę zasięgnąć języka. Odpowiedz Link Zgłoś