Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Toruniu

24.05.06, 14:09
Pomóżcie mi proszę, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki damskiej w Toruniu, takiej co to doradzi przy doborze fryzurki, ładnie ostrzyże i wymodeluje za przyzwoitą cenę. Zna któraś taką i może polecić? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.eranet.pl 24.05.06, 19:01
      proponuje izabele i marcina gornych ja za farbowanie i strzyzenie płace 110 zl.
      Polecam pAsie i pMarcina
      • domisiaa2 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 24.05.06, 20:46
        hejka ja znam jednego ale jest dosc drogi tojest fryzjer Marcelo facet nazywa
        sie Marcin Kropiński potrafi doradzic tama słabsza wersja Leszka Czajki do tego
        kosmetyki gollwell
        • domisiaa2 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 24.05.06, 20:47
          a ulica róg Długiej i Szosy Chełmińskiej koło Molus Cafe
          • Gość: jjj Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:43
            a co myślicie o salonie fryzjerskim Kleopatra? Chodzi mi o luokolor,
            strzyżenie, był ktoś ? Warto?
            • Gość: ana Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:07
              nie polecam moja kolezanka wyszła z okropnymi włosami do tego czesto zmienia
              sie personel
        • black_pearl1 Re: Dobry fryzjer w Toruniu 25.05.06, 17:34
          a gdzie ma siedzibę i jak wygląda cenowo. Chciałabym aby mi dobrał odpowiednią fryzurę - czy doradzi?
          • Gość: jjj Re: Dobry fryzjer w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:53
            dzięki Ana.Salon ma swoją stronę w internecie www.kleopatra.com.pl
            byłam w środku, wygląda profesjonalnie ale wolę zasięgnąć języka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka