asiulka555 25.05.06, 09:34 czy te cwiczenie sie duzo od siebie roznia. Sciagnelam oby dwa ale w tych Tamilee nie mam obrazu wiec trudno mi jest ocenic. Czy ktores bardziej wam przypadly ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiulka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.aster.pl 25.05.06, 09:40 Zacznij od 8ABS, kiedy wzmocnisz mięśnie, przejdź do Tamilee. Poza tym, jak chcesz ćwiczyć T.W., skoro nie masz obrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: Tamilee czy 8ABS 25.05.06, 09:45 pewnie musze sciagnac jakis dodatkowy program, a pytam sie dlatego, zeby wiedziec czy warto sie tym zajmowac skoro mam 8ABS, bo jezeli sa podobne to po co, wystarcza mi wtedy jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.aster.pl 25.05.06, 09:48 Tamilee to wyższa szkoła jazdy. Jesli masz słabe mięśnie, szybko się poddasz przy jej ćwiczeniach. 8ABS bardzo szybko i przyejmnie wzmaciają mięśnie, ale jednocześnie stają się zbyt proste i nużą - wtedy z przyjemnością przejdziesz do Tamilee. 8ABS jest poza tym świetne, kiedy masz mało czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:59 nie tyle program, co kodek (tez mialam ten problem); co do pytania, nie mam 8ABS,wiec nie moge porownac, ale po cwiczeniach T.W. juz widze pierwsze efekty; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:00 choc faktem jest, ze kodek to tez program :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:02 ew. sterownik :P (juz kończe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.astral.lodz.pl 25.05.06, 11:35 Elka jak długo ćwiczysz i jakie efekty widzisz? (ja ćwiczę 25 dzień, codziennie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:46 już piszę :) co do całej mojej sylwetki to już się nie czepiam, ale mój brzuch pozostawiał wiele do życzenia - po prostu jakiś taki nabrzmiały był, wypukły, bez zarysowanych mięśni (no bo niby skąd, hehe); mając takiego kolosa efekty przyszły szybciej niż myślałam; ćwiczę od 1,5 m-ca - 2-3 razy w tygodniu; celem podstawowym u mnie było pozbycie się paru centymetrów zanim zbierze się tam zbyt dużo tłuszczu i faktycznie jest zauważalnie mniejszy; teraz dążę do drugiego celu, jakim jest ładna rzeźba tegoż brzucha, ale tu na efekty to jeszcze sobie poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:04 a jakiego programu uzywasz? Windows Media Player? Ja tego wlasnie, i tam jest odpowiednia zakladka, dzieki ktorej sam Ci znajdzie odpowiedni kodek, tyle, ze teraz nie pamietam gdzie :( zaraz poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:22 OK, u mnie to wyglądało następująco: włączałam filmik, był dźwięk, nie było obrazu; po prawej stronie miałam komunikat o błędzie (mam WindMediaPl w wersji 9 i Windows XP); dlaej to juz wklejam info, ktore znalazłam w "Pomocy": >>Pomoc programu Windows Media Player w sieci Web Jeżeli wystąpi komunikat o błędzie, a w komputerze nie będą dostępne dodatkowe informacje, które mogłyby pomóc w rozwiązaniu problemu, wraz z komunikatem zostanie wyświetlony przycisk Pomoc w sieci Web. Za pomocą przycisku Pomoc w sieci Web można sprawdzić, czy w witrynie sieci Web dostępne są nowe informacje. Uwagi Nie wszystkim komunikatom o błędach odpowiadają tematy Pomocy w sieci Web. Do wyświetlenia Pomocy w sieci Web konieczne jest połączenie z Internetem. Jeżeli na komputerze dostępnych jest więcej informacji na temat możliwości rozwiązania problemu, wraz z komunikatem wyświetlany jest przycisk Więcej informacji, a nie przycisk Pomoc w sieci Web. Aby przeczytać temat, należy kliknąć przycisk Więcej informacji. W Centrum błędów u dołu wszystkich tematów wyświetlane jest łącze Pomoc w sieci Web. u mnie to zadziałało, skierowało mnie na stronę, gdzie odnalazł mi odpowiedni sterownik (kodek), potem trzeba go sciagnac, zainstalowac i gra; mam nadzieje, ze i u Ciebie zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Tamilee czy 8ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:33 dodam jeszcze, ze obecnie chyba wiekszosc programow do odtwarzania filmow (np. VPlayer) nają w opcjach wyszukiwanie kodeków w necie; można też je znalezc samodzielnie, np. tu www.programosy.pl/kategoria,kodeki_audio_wideo,1,1.html ale slyszalam, ze im mniej kodekow tym lepiej, wiec lepiej z tym za bardzo nie kombinowac; a moze jest jakis informatyk na tym forum? :) Odpowiedz Link Zgłoś