niobe9 28.05.06, 00:03 jest to w watku z piersiami ale tam nikt nie zaglada :( czy ten preparat jest dobry czy ktos go uzywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: oli femin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:06 jest beznadziejny zazywają go durne desperatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: oli femin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:27 google wysiadło? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: oli femin 28.05.06, 10:09 Gość portalu: a napisał(a): > google wysiadło? Aż tak mi na takich pierdołach nie zależy żeby aż przetrząsać internet z wypiekami na twarzy;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niobe9 Re: oli femin 28.05.06, 08:29 nie rozumiem stwierdzenia ze uzywaja go desperatki . to ze napisalas ze beznadziejna no to ok jak sprawdzalas to teraz wiem zeby nie kupowac, ale moglabys sie pochamowac z takimi tekstami. ja jestem jedna z takich desperatek bo cwicze codziennie zdrowa sie odzywiam a mimo to moja skora po odchudzaniu zrobila sie wiotka . uwierz mi ze to nie jest przyjemne i dlatego pytalam o oli femin bo jego zadaniem jest min. ujedrnianie skory Odpowiedz Link Zgłoś
niobe9 Re: oli femin 28.05.06, 08:30 i dodam jeszcze ze uzywam wszystkich cudownych kremow ujedrniajacych z avonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: oli femin IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 10:16 No, skoro używasz Avonu, już dawno powinno być po problemie z mało jędrną skórą;p Odpowiedz Link Zgłoś
niobe9 Re: oli femin 28.05.06, 13:34 no narazie nie widze poprawy . moze jeszcze zawczesnie ( stosuje kremy z avonu od m-ca) . sama juz niewiem . moze znacie jakies witaminy czy preparaty ktore mogly by pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś