Dodaj do ulubionych

Podróbki perfum

IP: *.loonar.pl 01.06.06, 10:30
Witajcie.
Mam takie pytanie do was. Mam zamiar kupic sobie perfumy ale niestety nie stac
mnie na oryginalne. Przejrzałam aukcje allegro i natknęłam się na tego
sprzedawce. Ma on podróbki ale z tego co widze po komentarzach to dosy dobrej
jakości. Czy ktoraś z was kupowała moze perfumy podrabiane? Jaka jest trwałoś
perfum? Czy w ogole opłaca się wydac nawet te 60 zl z?

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4979606Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka Re: Podróbki perfum IP: *.loonar.pl 01.06.06, 10:32
      allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4979606

przepraszam zle wkleilam
    • Gość: zośka Re: Podróbki perfum IP: 213.25.48.* 01.06.06, 11:02
      co to znaczy podróba dobrej jakości ?!?
      podróba to podróba
      za 50 zł kupisz jakąś fajną wodę firmową na allegro (puma, mexx, nawet
      elizabeth arden!)
    • aeon.flux Dziewczyno, idz do Rossmana 01.06.06, 12:01
      Tam sa fajne promocje. perfumki tj. Escada,YSL, Elzabeth Arden i inne kupisz w
      cenach 40-100 zł za 30ml. Chyba sie bardzie opłaca? jest tam tylko problem z
      testerami,ale zapachy mozesz powachac wczesniej w Sephorze albo innej
      perfumerii.
    • Gość: lisamarie Re: Podróbki perfum IP: *.c.strato-dslnet.de 01.06.06, 12:55
      Dziewczyny maja racje! Kup normalnie w sklepie taniej i oryginalne. Chcesz miec
      potem uczulenie? A to ze facet ma pozytywne komentarze na allegro, to jeszcze o
      niczym nie swiadczy. Ktos, kto nigdy nie mial oryginalu nie moze oddac
      obiektywnej oceny.
      Przejdz sie po sklepach albo moze ktos z Twoich znajomych wybiera sie np. do
      Niemiec? Tam tez mozna za mala cene (ostatnio widzialam Chloe za 9 euro czyli
      niecale 40 zl!) kupic oryginalne perfumy/wody toaletowe.
    • miriam_73 Re: Podróbki perfum 01.06.06, 13:05
      Za te pieniądze możesz trafic na dobrą markową wodę w Rossmanie - mają sporo
      różnych promocji. Ja np. ostatnio kupiłam u nich 50 ml Guerlaina Champs Elysees
      za niespełna 100 zł (sprawdzałam cenę w Douglasie - ponad 250 pln). Ceny wód
      markowych zaczynają sie od ok. 30-40 pln.
      • mantha Re: Podróbki perfum 01.06.06, 13:09
        Ja np. ostatnio kupiłam u nich 50 ml Guerlaina Champs Elysees
        >
        > za niespełna 100 zł (
        czy ta promocja nadal obowiązuje ???
        chetnie bym skorzystala.
        • miriam_73 Re: Podróbki perfum 01.06.06, 13:45
          Nie wiem czy promo nadal jest - ta cena obowiązywała w Rossmanie na
          Świętokrzyskiej.
        • Gość: S. Re: Podróbki perfum IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.06, 14:06
          W Rossmanie jest nadal ta promocja.Jestem z Łodzi ale sądzę,że we wszystkich
          sklepech chyba jest tak samo.W ostatniej reklamie jaką miałam są promocje
          na:E.Arden 5th Avenue woda edp. 15 ml-39.99zł,E.Arden Beauty edp.50ml-
          79.99,E.Arden Iced edt.50ml.-39.99,Escada Rockin'Rio edt. 30 ml.-89.99,YSL Nu
          edp.30 ml.-69.99,Fendi 25ml.-59.99,Versace Red Jeans edt.75ml.-69.99
    • Gość: Anka Re: Podróbki perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:14
      A ja kupilam oryginalne na Allegro, ale z nieznanej w Polsce firmy Victoria's
      Secret i jestem bardzo zadowolona, bo to idealne perfumy na lato.
      Przychylam sie do opinii wiekszosci, ze podroby nie warto kupowac. Moze i sa
      tansze, ale promujemy wtedy zlodzei i oszustow po prostu. Lepiej kupic cos z
      nizszej polki cenowej.
      • anulkina Victoria's Secret nieznane w Polsce? 01.06.06, 13:31
        nie wydaje mi sie ;) są znane, chociaz moze bardziej jako firma robiąca fajne
        ciuchy :))
        • Gość: Anka Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:11
          A spotkalas gdzies do kupienia perfumy lub balsamy Victoria's Secret? Bo ja nie.
          A ciuchy maja kiepskie - sprawdz na metce, gdzie robia? Chiny, Tajwan,
          Filipiny - zenujace jest, jak mozna sie dawac nabrac na ten shit, ktorego
          wyprodukowanie wynosi zapewne nie wiecej niz 1$.
          Za to kosmetyki polecam. Sczegolnie z serii Garden.
          • Gość: zzzzzzzzzzzzzz Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: 81.15.223.* 01.06.06, 14:35
            Anka, sama jestes shit! i kiepska!!!!!!!!!!!!

mam bluzke victoria's secret - jest ŚWIETNA! ciekawa, piekna, wygodna...

naszym firmom daleko do wdzieku tamtych ciuchow.... jak sie nie znasz - cicho
            siedz !!!!!!!

• Gość: Anka Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:27
              Nie bede siedziec cicho, bo 5 lat siedzialam w Stanach i tam w sklepie
              Victoria's Secret ubiera sie czarna biedota i portorycy. Wez sobie looknij na
              metke i zobacz gdzie ta Twoja cudowna bluzka zostala wyprodukowana.
              A jak wypierzesz 3 razy - daj znac czy nie zmienilas zdania.
              Aha - nie chodzilo mi o porownianie VS do poslkich firm, ale np. do Gapa,
              Mexxa, H&M nawet ma lepszej jakosc ubrania.
              VS to glownie tania bawelna.
              • Gość: Anka Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:30
                podtrzymuje tez swoje zdanie o kosmetykach z serii Garden VS - kosmetyki to
                jedyne produkty VS, ktore sa niepowtarzalne i naprawde dobre. Reszta? Do kosza.
              • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:00
                Gość portalu: Anka napisał(a):
                >w sklepie Victoria's Secret ubiera sie czarna biedota i portorycy.

hahahaha.. ale bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glupia jestes jak but i zmyslasz strasznie....

a bluzki to nosisz zapewne z ryneczku na swojwj wiosce....

perfumy z VS niepowtarzalne???????????? tanie gowno!
                • Gość: Anka Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:18
                  Zadbaj troche o kulture swojej wypowiedzi, bo inaczej nikt z Toba niedlugo nie
                  bedzie rozmawial.
            • Gość: Anka Re: Victoria's Secret nieznane w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:28
              i nie musisz sie tak afiszowac ta bluzka. Wierz mi, to zaden luksus.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka