Dodaj do ulubionych

!! mikrodermabrazja !!

04.06.06, 17:59
Ważne, ważne, ważne!!

Ktoś był na tym zabiegu?
Na ilu?
Gdzie?
Ile kosztował?
Jakie rezulataty?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaaaa Re: !! mikrodermabrazja !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:01
      wpisz w wyszukiwarke - bylo 871649823765492387462934872693487264398724 watkow o
      tym
    • mikka8 Re: !! mikrodermabrazja !! 04.06.06, 18:03
      Bylam raz.Wroclaw.Koszt 100 zl.Efekt fajny,jak po dobrym pillingu,skora wygladzona,oczyszczona.Jest ok.Napewno przy wiekszych problemach z cera trzeba robic czesciej( raz w m-cu).

pozdr.
      • kasia.jun Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 07:47
        tanio
        • venus22 Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 09:40
          a gdzie tak tanio? dobry zaklad? kto to wykonuje? dbaja o higiene?

Venus
          • mikka8 Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 09:52
            venus22 napisała:

> a gdzie tak tanio? dobry zaklad? kto to wykonuje? dbaja o higiene?
            >
            > Venus

Sprawdz poczte ;)
            • Gość: gowno dla gowna Re: !! mikrodermabrazja !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:30
              kasiu przestan sie tak podniecac!najbardziej wyswiechtanym wtakiem jest ta
              zasrana mikro!jest top strata kasy!efekt masz przez 2 dni!to dorazny
              powierzchowny zabieg!
              • kasia.jun Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 20:44
                hmmm a kto Ci powiedział, że ja chcę na twarz?
                • kasia.jun Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 20:44
                  mikka ja też chce maila;p!!
                  • aniolek218 Re: !! mikrodermabrazja !! 11.07.06, 20:40
                    Ja robilam raz mikrodermabrazje, kosmetyczka polecila mi zrobic serię w
                    odstepach 10 dniowych, ale trochę się ta przerwa wydłużyła z powodów
                    finansowych. Efekt jak dla mnie super, dlatego jutro ide na drugi zabieg. Cera
                    była wygładzona i rozjaśniona około miesiąca, tylko że ja poza mikro robiłam
                    też dodatkowo nawilżanie skóry.
                    • marcysia23 Re: !! mikrodermabrazja !! 13.07.06, 23:11
                      Mikrodermabrazja - nie polecam latem przy obecnym słoncu ,
                      polecam jesień , ja ma La Praire - dużo kosztuje , ale robie
                      sama w domu /u kosmtyczki to 250,- / a jedna tuba wystarcza na długo ,
                      głebokie złuszczanie robi się 3x , co drugi dzień , / 1-3-5 /
                      albo jako pyling od czasu do czasu . Wart jest tej kasy !!
    • jadwiga2 Re: !! mikrodermabrazja !! 12.07.06, 00:03
      Robiłam na twarz w Katowicach. Można max 5 zabiegów w odstępach co 7 dni. Koszt
      zabiegu 120 do 130 zł. UWAGA - bo tego mi nie powiedziano od razu: efekt
      końcowy jest widoczny dopiero po miesiącu od ostatniego zabiegu, bo skóra cały
      czas się powoli złuszcza.

Ja ten miesiąc zaczęłam odliczać w zeszły tydzień i zobaczymy, co będzie.
      Kręciłam nosem jak mi nie zeszły wszystkie przebarwiena tylko ok. 80% ale
      kosmetyczka twierdzi, że zejdzie wszystko. Poza tym wygładziło mi buzię i dość
      zmniejszyło blizny na twarzy - z tym, że generalnie były płytkie. Polecam,
      podobno używa się po zabiegach jakichś kremów, mi nic takiego nie
      zaproponowano, ale przyjaciółka jak robiła wywiad (dla mnie) dowiedziała się o
      kremie za 150 zł starczającym na 3 miesiące. Po miesiącu od 5-go zabiegu
      kurację można powtórzyć. Aha- pierwszy zabieg jest z oczyszczaniem twarzy. Nie
      wolno się opalać - nawet jeszcze miesiąc po całości. WAŻNE - zabieg nie
      zlikwiduje rozszerzonych naczynek - z tym mnie wysłano do lekarza.

Pozdrawiam

• justus100 mikrodermabrazja a preparaty do domowego użytku 31.07.06, 15:42
        Hej,
        Czy ktoś jeszcze robił mikro w zaciszu domowym? Reklamują różne produkty na
        allegro-avon, lancome itd. Zastanawiam się, czy to coś warte i czy sobie nie
        zaszkodze robiac to na własną rękę lub czy nie wyrzucę kasy w błoto, bo
        kosmetyki takie okaża sie być jedną wielką popeliną
        Pozdrawiam
        • tonieja77 Re: mikrodermabrazja a preparaty do domowego użyt 31.07.06, 17:37
          ja sie właśnie też na lancome zasdzam ale nie wiem jaki efekt:)prosze o radę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka