kasia.jun 04.06.06, 17:59 Ważne, ważne, ważne!! Ktoś był na tym zabiegu? Na ilu? Gdzie? Ile kosztował? Jakie rezulataty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaa Re: !! mikrodermabrazja !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:01 wpisz w wyszukiwarke - bylo 871649823765492387462934872693487264398724 watkow o tym Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: !! mikrodermabrazja !! 04.06.06, 18:03 Bylam raz.Wroclaw.Koszt 100 zl.Efekt fajny,jak po dobrym pillingu,skora wygladzona,oczyszczona.Jest ok.Napewno przy wiekszych problemach z cera trzeba robic czesciej( raz w m-cu). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 09:40 a gdzie tak tanio? dobry zaklad? kto to wykonuje? dbaja o higiene? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 09:52 venus22 napisała: > a gdzie tak tanio? dobry zaklad? kto to wykonuje? dbaja o higiene? > > Venus Sprawdz poczte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowno dla gowna Re: !! mikrodermabrazja !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:30 kasiu przestan sie tak podniecac!najbardziej wyswiechtanym wtakiem jest ta zasrana mikro!jest top strata kasy!efekt masz przez 2 dni!to dorazny powierzchowny zabieg! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 20:44 hmmm a kto Ci powiedział, że ja chcę na twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: !! mikrodermabrazja !! 05.06.06, 20:44 mikka ja też chce maila;p!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: !! mikrodermabrazja !! 11.07.06, 20:40 Ja robilam raz mikrodermabrazje, kosmetyczka polecila mi zrobic serię w odstepach 10 dniowych, ale trochę się ta przerwa wydłużyła z powodów finansowych. Efekt jak dla mnie super, dlatego jutro ide na drugi zabieg. Cera była wygładzona i rozjaśniona około miesiąca, tylko że ja poza mikro robiłam też dodatkowo nawilżanie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia23 Re: !! mikrodermabrazja !! 13.07.06, 23:11 Mikrodermabrazja - nie polecam latem przy obecnym słoncu , polecam jesień , ja ma La Praire - dużo kosztuje , ale robie sama w domu /u kosmtyczki to 250,- / a jedna tuba wystarcza na długo , głebokie złuszczanie robi się 3x , co drugi dzień , / 1-3-5 / albo jako pyling od czasu do czasu . Wart jest tej kasy !! Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga2 Re: !! mikrodermabrazja !! 12.07.06, 00:03 Robiłam na twarz w Katowicach. Można max 5 zabiegów w odstępach co 7 dni. Koszt zabiegu 120 do 130 zł. UWAGA - bo tego mi nie powiedziano od razu: efekt końcowy jest widoczny dopiero po miesiącu od ostatniego zabiegu, bo skóra cały czas się powoli złuszcza. Ja ten miesiąc zaczęłam odliczać w zeszły tydzień i zobaczymy, co będzie. Kręciłam nosem jak mi nie zeszły wszystkie przebarwiena tylko ok. 80% ale kosmetyczka twierdzi, że zejdzie wszystko. Poza tym wygładziło mi buzię i dość zmniejszyło blizny na twarzy - z tym, że generalnie były płytkie. Polecam, podobno używa się po zabiegach jakichś kremów, mi nic takiego nie zaproponowano, ale przyjaciółka jak robiła wywiad (dla mnie) dowiedziała się o kremie za 150 zł starczającym na 3 miesiące. Po miesiącu od 5-go zabiegu kurację można powtórzyć. Aha- pierwszy zabieg jest z oczyszczaniem twarzy. Nie wolno się opalać - nawet jeszcze miesiąc po całości. WAŻNE - zabieg nie zlikwiduje rozszerzonych naczynek - z tym mnie wysłano do lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justus100 mikrodermabrazja a preparaty do domowego użytku 31.07.06, 15:42 Hej, Czy ktoś jeszcze robił mikro w zaciszu domowym? Reklamują różne produkty na allegro-avon, lancome itd. Zastanawiam się, czy to coś warte i czy sobie nie zaszkodze robiac to na własną rękę lub czy nie wyrzucę kasy w błoto, bo kosmetyki takie okaża sie być jedną wielką popeliną Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: mikrodermabrazja a preparaty do domowego użyt 31.07.06, 17:37 ja sie właśnie też na lancome zasdzam ale nie wiem jaki efekt:)prosze o radę! Odpowiedz Link Zgłoś