Gość: wosk_na_ręce IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 20:57 Dziewczyny, czy depilacja woskiem usunie samoopalacz? Od kilku dni używam balsamu brązującego, chciałabym wydepilować woskiem ręce tylko zastanawiam się czy wosk nie ściągnie koloru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zolza666 Re: depilacja woskiem a samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:25 to depilacja usuwa skore? myslalam, ze tylko włosy Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: depilacja woskiem a samoopalacz 05.06.06, 03:39 Tak, usunie. Wosk usuwa naskorek. Sprawdzilam i wiem. Depilacja cukrowa usuwa tylko wlosy, wiec moze jej sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: depilacja woskiem a samoopalacz 05.06.06, 10:35 tak, krem do depilacji też usuwa naskórek wraz z samoopalaczem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: depilacja woskiem a samoopalacz IP: *.dyn.centurytel.net 05.06.06, 05:22 Mozesz tez uzyc depilatora wyrywajace wloski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosk_na_ręce Re: depilacja woskiem a samoopalacz IP: *.crowley.pl 06.06.06, 14:57 Dzięki dziewczyny za odp - jest tak jak myślałam, dobrze ze sie na wosk nie wybrałam bo bym na ślubie koleżanki miała łatki na rękach ;) Odpowiedz Link Zgłoś