lezka_dla_cieniow_minionych 09.06.06, 20:35 wychwalony w innym wątku zasługuje na uwagę :) Chciałabym się czegoś o nim dowiedzieć. Jakie są efekty. Nie wysusza skóry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmiecin Re: balsam SOPOT 09.06.06, 20:45 Bardzo dobra seria krem do twarzy, zel pod prysznic i balsam brązujacy uzywam i chwale. Dobrze nawilża i ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_dla_cieniow_minionych Re: balsam SOPOT 09.06.06, 23:19 Jak widzę zdania bradzo podzielone. niedawno wyczytałam, że efekty jako takie są, ale zapach okropny. Najlepiej będzie jak sama spróbuję i nie będę zawracać innym głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: balsam SOPOT 09.06.06, 23:20 zapach wcale nie najgorszy,niewysusza jest ok,ale oczywsicie to wszytsko zalezy od czlowiek niektorych moze uczulac ainnym bardzo sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
ewullina Re: balsam SOPOT 10.06.06, 08:38 ja polecam, chociaż ogólnie kosmetyków ziaji nie lubię. Ale kupiłam i wypróbowałam. Zapach całkiem całkiem,wiadomo jak te wszystkie brązujące cuda zapach jest specyficzny, ale całkiem przyjemny. Co do wysuszania to mam skórę suchą więc zawsze smaruję się najpierw balsamem nawilżającym a potem brązującym. Co do efektów brązujących to jestem mile zaskoczona, skóra pięknię "opalona", piękny odcień, żadnych smóg(ale jak zaznaczyłam wcześniej zwykły balsam, więc może dlatego zmugi się nie zrobiły), więc polecam:)aha no i cena bardzo przystępna:) Odpowiedz Link Zgłoś