kimora 10.06.06, 15:19 ja juz nie mam siły, moze macie jakies dobre sposoby? albo jakies kremy lub maście bez recepty???? pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: co na TRąDZIK?????? 10.06.06, 15:22 Zabrzmi to nieładnie, ale trądzik to choroba, a na nią leki i kuracje przepisuje lekarz dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: co na TRąDZIK?????? 10.06.06, 15:41 Ciekawa strona: www.luskiewnik.gower.pl/PRYSZCZE2002.htm Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever Re: co na TRąDZIK?????? 04.07.06, 11:28 bardzo ciekawy link do strony o tradziku,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.la Re: co na TRąDZIK?????? 13.06.06, 06:29 A ja sie ucze w szkole kosmetycznej i troszke gadalismy na ten temat!Mialam dramatyczna buzie a teraz!zero pryszczy!!!:)zmienione miejsca spruboj smarowac kilka razy dziennie olejkiem z drzewa herbacianego i/lub kremem Sudocrem(dla dzieci na odparzenia,wysypki...)Ja mam do tego robione w szkole peelingi kawitacyjne i zabiegi z pradem ale to juz tylko u kosmetyczki...Na mnie podzialoalo rewelacyjnie!!!A w domu myje buzie kosmetykami z aloesem,bezalkoholowymi i codziennie smaryje sie kremem o nazwie NO SCAR!!!!do tego rozjasnil mi blizny!!:)Leki od wewnatrz mi pomogly na krotko:( Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 09:26 Tylko z tym olejkiem to ostroznie... JA jestem najlepszym przykladem na to, ze moze narobic dduuuzzooo szkod:/ Odpowiedz Link Zgłoś
antosia23 Re: co na TRąDZIK?????? 13.06.06, 10:25 Spróbuj kremu punktowego firmy Ziołolek Linoderm Acne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaaala [...] 15.06.06, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 10:01 Ta stronka niezbyt mi sie podoba, nie napisali ze np. tradzik rozowaty to w ogole nie tradzik.. w tej chorobie rozszerzaja sie naczynia krwionosne. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
13g3 Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 14:35 Nie wolno doprowadzić do przesuszenia skóry.Używać tylko ręczników jednorazowych.A po zatym AcneBlocker.Aktywne srebro.Najgorszy trądzik załatwia w tydzień.Bezpłatne porady kosmetyczne w Klubie Zadowolonych Klientów. www.atw.warszawa.pl Natychmiast niszcze pryszcze Acne Blocker. Odpowiedz Link Zgłoś
sferos Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 19:03 też dużo maści i leków stosowałam i pomagały tylko doraźnie.Wszystko zależy jak masz trądzik bo np:przy trądziku różowatym nie stosuje się leków na trądzik zwykły tylko osobne i kremy nawilżające.Mnie natomiast pomogła seria L'oreala Pure Zone z kremem matującym,natomiast Garnier i Vichy pogorszyły tylko sprawę,ale to też kwestia indywidualna i zależy wszystko od tego jak zareaguje skóra.Dobre efekty daje jeszcze krem Biodermine.U mnie widoczne efekty były dopiero po trzech miesiącach stosowania więc należy się uzbroić w cierpliwość.Nie polecam z dostępnych maści Benzacne który strasznie skórę wysusza i u mnie np spowodował powstanie ropnych podskórnych krost bardzo głębokich. Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 19:10 jesli chodzi o tradzik pod postacia takich jakby grudek pod skora i malych pryszczy to polecam Acnesan T. w aptece bez recepty, codziennie wieczorem przemywam nim twarz i juz po kilku dniach grudki znikaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
yarzynka Re: co na TRąDZIK?????? 15.06.06, 20:34 ja mam cos sprawdzonego - moja mama farmaceutka zrobila siostrze rewelacyjny plyn - widzialam ja po miesiacu uzywania i nie moglam poznac tak jej sie buzia wyleczyla! co prawda potem musiala ja intensywnie nawilzac bo sie przesuszyla, ale pryszcza nie ma zadnego. osobiscie mialam problemy ze skora na brodzie i szyi - wyskakiwaly mi paskudne pryszcze, jakies zakazenie wtorne czy cokolwiek. uzywalam wszystkiego, wreszcie podkradlam siostrze troche plynu, uzywam od miesiaca i juz tylko wygojone kropeczki widac! na poczatku lipca jade do domu to spytam jakie skladniki mama dodawala do tego plynu, nie wiem czy w kazdej aptece ci zrobia ale moze masz znajoma aptekarke ktora ci pomoze odezwe sie jak bede juz miala przepis pa Odpowiedz Link Zgłoś
dorota711 Re: co na TRąDZIK?????? 04.07.06, 15:15 ja stosowałam i nadal stosuję przepisane przez dermatologa tabletki Roaccutane...bardzo pomaga, do tego Metronidazol Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: co na TRąDZIK?????? 04.07.06, 15:30 To może ja jeszcze zadam pytanie - czy przebywanie na słońcu i opalanie jest wskazane dla osób które maja drobne problemy z tradzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: co na TRąDZIK?????? 04.07.06, 16:03 z moich doswiadczen wynika , że słonce podsusza wypryski i trochę poprawia stan skóry, ale nie doprowadzam do przesuszenia skóry i używam kremów nawilżających a nie przeciwtrądzikowych. Odpowiedz Link Zgłoś