Gość: koko IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 22.01.03, 10:46 Dziewczyny, gdzie mogę kupić buty? Przeszłam po kilku sklepach, ale jestem zdegustowana. Szukam butów na tę porę roku, do spodni, ze skóry, na czasie. No i cena niezbyt wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magamaga Re: buty-Wrocław IP: *.ost-poland.com.pl 22.01.03, 17:20 Dobije cie - moim zdaniem nigdzie nie znajdziesz u nas fajnych butow. Czasami mozna cos wybrac w Bacie na Swidnickie, ale cena zwykle jest odpowiednia. Zdesperowana zaopatrzylam sie w obuwie podczas ostatniego zagranicznego wyjazdu - ceny ok, ciekawsze wzory i kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: buty-Wrocław IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 23.01.03, 10:33 Faktycznie czuję się dobita, ale dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: buty-Wrocław IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 31.01.03, 14:47 Dziewczyny, a ja dalej nie mam butów. Jestem zdesperowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: buty-Wrocław IP: 62.233.154.* 31.01.03, 19:39 ja zawsze coś dla siebie znajdę na stoiskach z butami firm: wojas, ryłko, lesta. polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asha Re: buty-Wrocław IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 19:20 polecam sklepy w Arenie oraz na jednosci narodowej.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś