Dodaj do ulubionych

fryzjer na Jelonkach - Warszawa

13.06.06, 15:17
Poproszę o polecenie sprawdzonego dobrego fryzjera w okolicach
Konarskiego/Czumy. Z góry dziękuję. M.
Obserwuj wątek
    • 13g3 Re: fryzjer na Jelonkach - Warszawa 15.06.06, 14:44
      był gabinet na drzeworytników teraz jest na puszczy solskiej.gabinet nazywa się
      ADAM I EWA.
      • trik26 Re: fryzjer na Jelonkach - Warszawa 15.06.06, 15:00
        Nigdy nie byłam u fryzjera w tym zakładzie, ale widziałam kilka babeczek jak
        wychodziły, i całkiem fajnie wyglądały. Motylem jestem Powstańców Śląskich 61,
        ja tam chodzę do kosmetyczki i jestem zadowolona,a jak z fryzjerem-ne wiem,ale
        wiem ze jest
        • toolie Re: fryzjer na Jelonkach - Warszawa 15.06.06, 15:28
          trik26, a mozesz napisac cos wiecej o ich uslugach kosmetycznych? jakie maja
          zabiegi? na jakich kosmetykach pracuja? No i jak z cenami? Mialabym calkiem
          blisko:)
          • trik26 Re: fryzjer na Jelonkach - Warszawa 15.06.06, 20:15
            Ok, napisze wszystko co wiem ;-)
            Bylam u nich dwa razy na czyszczeniu twarzy. za kazdym razem wygladalo to
            inaczej,ale w dwoch przypadkach bylam zadowolona.
            1. cena czyszczenia mechanicznego wynosi 80zl. (podstawowe). najpierw zmycie
            twarzy, potem piling enzymatyczny, potem nalozono mi na twarz maseczke z ziol i
            polozono cos cieplego taki termofor, nastepnie czyszczenie, palcami, oraz
            lyzeczka, potem maseczka sciagajaca, a potem kremik 2h, jesli chcesz dodatkowo
            amseczke z algami wtedy zapalcisz 115zl. bylam ostatanim razem i mialam maseczke
            z tych alg kolosalnej roznicy nie widzialam,wiec teraz nie bralam.
            2. gabinet czysty, pani kosmetyczka, doswiadczona babeczka, wczesniej bylam u
            inej bylo ok,ale teraz juz tam nie pracuje.
            3. ja mam blisko wiec dlatego decyduje sie tam chodzic i ejstem zadowolona
            4. na drugi dzien ne mialam zadncyh sladow, naparwde, ladnie to wygladalo.
            5. nie odpowiem ci a temat kosmetykow bo nie pamietam, szczerze, pokazywala mi
            oczywiscie, ale mam skleroze,
            Ja bylam tylko na czyszczeniu, pzoa tym maja depilacje, masaze, jakeis zabiegi
            na twarz, makijaze,, maja tez fryzjera,ale ja nigdy nie bylam.
            To ich strona, ale strasznie kiepska www.motylem-jestem.waw.pl/
            Jak cos to pytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka