normalna_ja 17.06.06, 11:22 to jakiej firmy? Scholla czy Vichy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amo_la_musica_jazz Re: Jeśli kosmetyki do stóp, 17.06.06, 13:08 Firma Vichy jest moim zdaniem mocno przereklamowana, a kosmetyki nie są warte swojej ceny. Są ok, ale za tą cenę powinny być, moim zdaniem, lepsze... Przetestowałam kilka "super produktów" Vichy, nastawiona na dobre efekty, a tu klapa... Wielkie rozczarowanie, więc chociaż nie znam osobiście żadnego kosmetyku do stóp, to myślę, z nimi byłoby podobnie jak z innymi. Dlatego też uważam, że lepsze będą kosmetyki Scholla... Są tańsze od Vichy, a efekt pewnie podobny... Osobiście z kosmetyków Scholla znam krem nawilżający do stóp i talk (niestety nie dla mnie, bo wysusza mi skórę:(). Z kremu byłam natomiast bardzo zadowolona, jednak zdecydowanie wolę krem nawilżający do stóp firmy Oriflame. Doskonale nawilża, zmiękcza i wygładza naskórek... Używam go od kilku lat z małymi przerwami na wypróbowanie czegoś nowego, jednak zawsze do niego wracam, bo moim zdaniem jest najlepszy! Pozdrawiam! amante della musica jazz Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: Jeśli kosmetyki do stóp, 17.06.06, 13:43 Zgadzam sie z twoja opinia o Vichy. jednak ciezko mi polecic Scholla. Stosowalam krem, moja mama preparat na popekane piety i efekt nie byl zadowaoalajcy. Dbam o swoje stopy i przetestowalam juz wiele kremow i moge polecic jeden - Neutrogeny. Z tym, ze zaznaczam, ze krem kupiony w polskim sklepie, bo ten sam krem zakupiony z Stanach jest slaby. Polskio dziwo - rewelacja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: Jeśli kosmetyki do stóp, 17.06.06, 14:22 vichy kupilam dwa miesiace temu i nie uzywam. klapa, gorszy od najtaniszego z apteki. Smierdzi, walkuje sie i nie nawilza stop. jestem zawiedziona ale to juz nie pierwszy raz jezeli chodzi o vichy. Scholla wogole nei znam. Ja jestem zadowolona z YR lawendowego, jednak on milo pachnie i delikatnie nawilza, jezeli masz wieksze wymagania to moze byc za slaby. Odpowiedz Link Zgłoś