seopol Re: !!!Rozstępy!!!help 08.08.07, 14:40 spróbuj kolagen naturalny. Moja siostra zauważyła znaczną poprawę Jak sie zdecydujesz to lepiej zamów kartę rabatową, dostaniesz wtedy 20% zniżki. www.kolagen-inventia.pl/kolagen_rozstepy.html Odpowiedz Link Zgłoś
evelak Re: !!!Rozstępy!!!help 10.08.07, 19:56 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3427246&start=570 Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re: !!!Rozstępy!!!help 10.08.07, 23:38 Hej,jestem posiadaczką dość sporych rozstępów na plecach . Od zapięcia stanika(tych jest niedużo ,ale są dość pokaźne) w dół do lini majtek(tuż nad tą linią mam wiele pasków-takie skupisko).Poza tym zauważyłam je na pośladkach,małe i cienkie.Wszystkie są białe ,ale najciekawsze jest to ,że ja kompletnie nie pamiętam okresu kiedy były one czerwone ?!Czy to w ogóle możliwe? Podejrzewam ,że przyczyną moich rozstępów są maści sterydowe które wsmarowywałam w skórę przez kilka ładnych lat :/. Czy istnieje coś godnego polecenia do smarowania ?żaden krem ich nie zlikwiduje ,ale może będą wyglądać bardziej estetycznie . Czy zauważyła któraś z Was jakieś widoczne rezultaty przy samym smarowaniu.Jeśli tak to jakie ?Co możecie o nich powiedzieć? Jestem gotowa na dłuugie smarowanie(walkę z tym paskudnym kompleksem !)tylko szukam preparatu ;-). Za wszelkie sugestie dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka037 Re: !!!Rozstępy!!!help 12.08.07, 10:41 Ja tez miałam rozstępy na biuście ,pomógł mi krem do ciała wyszczuplający i zwalczający rozstępy DERMEDIC kupiłam go w aptece cena -ok 40 zł. Nie pozbył się ich całkowicie ale są o wiele mniej widoczne.prawie już ich nie widać.Byłam zadowolona z efektu, jak mi się już skonczył zastosowałam serum eveline to również mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś